Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Josep Maria Mainat durant la gala de tancament del festival de televisió de Vitòria

La dona de Josep Maria Mainat el va seguir estafant mesos després de l'intent d'homicidi

La parella seguia vivint junta malgrat que ella havia estat detinguda per intentar matar-lo provocant-li una hipoglucèmia
Josep Maria Mainat durant la gala de tancament del festival de televisió de Vitòria
La dona de Josep Maria Mainat el va seguir estafant mesos després de l'intent d'homicidi | Gtres

La vida sentimental de Josep Maria Mainat, un dels empresaris més exitosos de Catalunya, s'ha convertit en el focus de la notícia després de conèixer-se que la seva dona, Angela Dobrowolski, va intentar matar-lo el passat mes de juny per quedar-se amb la seva herència. 

Segons ha avançat 'La Vanguardia' aquest matí, els fets es van produir el passat mes de juny, quan la dona de l'empresari li va administrar diverses dosis d'insulina que li van provocar una baixada del nivell de sucre en sang i finalment va entrar en coma. Per sort, es va recuperar i Angela va ser detinguda l'1 d'agost per l'intent d'assassinat, tot i que va quedar en llibertat amb càrrecs.

El més sorprenent d'aquesta història és que, segons ha informat 'El Periódico', la parella va continuar vivint junta després dels fets. La relació entre els dos estava trencada totalment, i Mainat ja tenia intenció de treure-la del seu testament —aquest és el motiu que va causar que Angela l'intentés assassinar—, però per alguna raó va seguir vivint amb ella després dels fets. Tot i això, va augmentar la vigilància a casa seva, però no va ser suficient perquè la seva dona deixés d'aprofitar-se de la situació.

Segons el citat mitjà, Angela Dobrowolski va falsificar xecs al seu nom mesos després de l'intent d'homicidi al mes de juny. Va ser al setembre, el dia 21, quan va tornar a ser detinguda, en aquest cas per un delicte d'estafa, després que l'empresari denunciés els fets. De nou, el jutjat d'instrucció número 32 de Barcelona la va tornar a deixar en llibertat amb càrrecs. 

Detinguda dos cops en menys de dos mesos

Va ser l'1 d'agost quan Angela Dobrowolski va ser detinguda per primer cop per intent d'homicidi al seu marit. Va ser el fill de Josep Maria Mainat amb Rosa Maria Sardà, P.M., qui va presentar la denúncia davant els Mossos d'Esquadra. Ell va lligar caps sobre la possible implicació de la seva dona en els problemes de salut que va viure l'empresari al mes de juny i va posar els fets a coneixement de la policia, que va obrir una investigació.

Després que el jutge li donés la llibertat amb càrrecs, van seguir vivint junts i Angela va signar diversos xecs en nom del seu marit, un fet que ell mateix va denunciar també i que va portar a la seva segona detenció, el 21 de setembre. De nou, Angela Dobrowolski va quedar en llibertat amb càrrecs.