YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Entra en un bar sense mascareta i tus sobre els clients assegurant que té la Covid-19

La dona, que va ser detinguda, va continuar amb la seva actitud en ser traslladada a un centre hospitalari

Pla mitjà d'una cambrera netejant una taula d'una terrassa del bar Las Euras a la plaça de la Vila de Gràcia
La dona es passejava pels bars tossint a les taules | ACN

L'estat de la pandèmia al nostre país fa dies que és preocupant. L'increment de contagis és generalitzat i moltes zones comencen a viure una altra vegada una saturació als seus hospitals. I encara que la situació és preocupant es continuen produint comportaments totalment imprudents, en què persones continuen posant en perill la salut de molta gent.

L'últim d'ells va tenir lloc aquest passat divendres, 15 de gener, a la ciutat de Granada. Va ser aquí on una dona va acabar detinguda per la Policia Local de la ciutat andalusa després de passejar per diversos bars del carrer Navas sense mascareta. Tanmateix, aquest no va ser el pitjor que va fer. 

Segons explica el diari 'Ideal', la dona caminava entre els clients dels establiments hostalers afirmant que tenia el coronavirus. A més, es passejava per les taules tossint damunt de més d'un client i a algun d'ells els va arribar a escopir, amb el gran risc de contagi que això suposa.

Eren poc més de dos quarts de cinc de la tarda quan van tenir lloc els fets. Va ser aleshores quan es va avisar a la Policia Local, que va enviar una patrulla a la zona. Una vegada van arribar els agents la van trobar dins d'un dels bars del carrer esmentat.

Allí li van demanar que es posés la mascareta i que desistís de la seva actitud. La dona es va negar a seguir les indicacions dels agents, que van decidir introduir-la dins del cotxe patrulla i traslladar-la a un centre hospitalari de la capital granadina.

Res va canviar quan va arribar a l'hospital. La dona va continuar cridant, dient que estava contagiada, insultant i negant-se a posar-se la màscara. Van haver de passar uns minuts perquè es calmés, perquè pogués ser atesa pels professionals sanitaris i acabar en condició de detinguda.

Un pare tus en la cara de la directora del col·legi de la seva filla 

Encara que sembli increïble, comportaments com aquests tenen precedents al nostre país. I és que hi ha qui segueix sense entendre la perillositat de la pandèmia i per això no dubta a tossir davant d'una altra persona de manera agressiva malgrat el perill que comporta. Però si ja és lamentable una actuació així, ho és més quan la persona ho fa dins d'una escola, possiblement davant la presència de menors.

Per molt que sembli inversemblant, això va tenir lloc en els primers dies del curs en un centre de la localitat de la Carolina, a la província de Jaén. Va ser allí on un pare de 31 anys va tossir a la directora del CEIP Manuel Andújar on estudia la seva filla.

Tot va succeir per què tres classes de l'escola es van veure obligades a mantenir la quarantena després de detectar un positiu entre els alumnes. Això va obligar 66 nens a quedar-se a casa a l'espera que els realitzessin la corresponent prova PCR.

Però hi ha un dels pares que no es va prendre bé aquesta decisió. Es va presentar a les portes del col·legi a l'hora de la sortida i es va posar a insultar a la directora. També la va amenaçar amb una crossa i després de tossir-li en la cara no va tenir cap problema a dir-li: «Ara et contagiaràs tu».

La dona, que va sofrir una greu crisi d'ansietat, va acabar denunciant els fets davant la Guàrdia Civil a la nit. L'home seria detingut hores després. Se l'acusava d'un presumpte delicte d'atemptat contra funcionari públic en l'exercici de les seves funcions.


Comentaris

envia el comentari