Denunciat un veí de Torredembarra per conduir sota els efectes de l'alcohol

Dos accidents de trànsit en un mateix dia a Torredembarra

En un dels dos successos va resultar ferit un ciutadà, i en l'altre s'hi van veure implicats quatre vehicles

Aquest passat dilluns,  29 de juliol,  Torredembarra va viure un dia d'allò més accidentat als seus carrers.  En tan sols quatre hores, ni més ni menys, es van produir dos accidents de trànsit que van posar en alerta la Policia Local. Malgrat que no es van haver de lamentar morts ni ferits de caràcter greu, en un dels dos accidents va resultar ferit un ciutadà, i en l'altre,  s'hi van veure implicats fins a un total de quatre vehicles.

Un tractor desfrenat i un ciutadà ferit en intentar aturar-lo

El primer accident es va produir al voltant de tres quarts de tres del migdia. La Policia Local va rebre l'avís d'un accident a on hi havia implicat un tractor i una persona ferida al polígon Roques Planes. Segons els testimonis que eren en aquell moment al lloc dels fets, el tractor, que no tenia activat el fre d'emergència, es va començar a moure fins que va topar amb la façana d'un edifici i va quedar travessat al mig del carrer.

El segona accident es va produir al semàfor de la carretera T-214.
El segona accident es va produir al semàfor de la carretera T-214. | Ajuntament de Torredembarra

 

Un ciutadà que es trobava allà va intentar aturar el tractor,  intent en què va resultar ferit.  Amb l'arribada dels serveis sanitaris va ser atès i, posteriorment, traslladat amb ferides de caràcter lleu al Centre d'Atenció Primària de Tarragona.  Més tard, a la tarda, va succeir el segon incident, en què es van veure implicats quatre vehicles que van patir un xoc en cadena.

Un xoc en cadena afecta quatre vehicles

El segon succés es va donar quatre hores més tard,  quan faltaven cinc minuts per les set de la tarda, a la carretera T-214, la carretera de la Riera. A l'alçada dels semàfors situats davant del cementiri, quatre vehicles que circulaven en sentit Torredembarra es van veure implicats en l'accident per encalç.  Per culpa d'una manca d'atenció, el conductor del quart vehicle no va reaccionar al semàfor i va col·lisionar contra el vehicle que el precedia, provocant un xoc en cadena en què només es van haver de lamentar danys materials.