Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Toni Cruanyes

Dos dels periodistes més icònics de TV3 s'acomiaden per sempre

Toni Cruanyes, entre d'altres, han volgut dir adeu als seus companys

Dia d'adeus a TV3. Dos dels periodistes més estimats de la cadena s'acomiaden per sempre després de més de 30 anys en antena. Els protagonistes són, Margalida Solivellas, periodista i corresponsal del canal català a les Illes Balears i Joan Salvat, presentador de programes com el '30 minuts' o el 'Sense ficció'. 

Margalida Solivellas, ha estat des de fa 36 anys, corresponsal de TV3 a les Illes Balears. Ha cobert, entre molts altres, el cas d'Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina. Des de l'any 1986, ha estat l'encarregada d'explicar l'última hora de tot el que passava a les Illes, informant amb gran rigorositat a tots els espectadors i espectadores de la cadena.

Margalida Solivellas
Margalida Solivellas en una connexió per als 'Matins' de TV3. | @tv3cat

Per la seva banda, Joan Salvat va ser el creador del programa de gran èxit '30 minuts', del qual va ser el director durant més de 24 anys. A més, des de l'any 2009 fins al 2017, va dirigir el programa de documentals 'Sense ficció'. Salvat, ha destacat per la seva gran trajectòria professional i sempre serà recordat per la seva peculiar entonació a l'hora de presentar.

Joan Salvat
El periodista també es jubila avui. | @ArxiuTV3CR

Tal com ha informat l'arxiu de TV3 i de Catalunya Ràdio a les seves xarxes socials, els dos comunicadors catalans es jubilen avui mateix. 

«Avui es jubila Margalida Solivellas, que ens ha informat des de fa 36 anys dels fets que passaven a les Illes Balears. La recordem amb el seu primer stand up, que tenim a l’arxiu, de l’any 1986. Molta sort en la nova etapa!».

«Es jubila Joan Salvat, el qui ha estat la cara visible que ens presentava el '30 minuts' i el 'Sense ficció' durant molts anys. Ser presentador l’ha fet sortir molt en pantalla i ser focus de força paròdies... Us en deixem un recull. Molta sort en la nova etapa, Joan!».

Toni Cruanyes ha volgut acomiadar-se

Han sigut molts els membres de TV3 que han volgut dedicar unes emotives paraules als seus companys. Un dels més destacats, ha estat el missatge del presentador del Telenotícies vespre, Toni Cruanyes. El qual no ha volgut perdre l'oportunitat d'acomiadar-se a través d'una piulada al seu compte de Twitter.

«Trobarem molt a faltar la bona feina de Margalida Solivellas».

El periodista Jordi Eroles també ha dedicat unes paraules a la seva companya.

«Que estrany serà no veure’t més, Margalida Solivellas, informant des de Mallorca o la resta de les Illes. Són 36 anys els que has estat la cara de TV3 en el teu paradís balear. Ara comences una nova etapa, gaudeix-la al màxim. Trobarem a faltar el 'Margalida Solivellas, TV3, Palma'».