El coronavirus torna a colpejar al futbol: L'Atlètic de Madrid confirma dos positius

L'equip es disposava a viatjar a Lisboa per a jugar els quarts de la Champions

Jugadors de l'Atlètic de Madrid entrenant
Dos jugadors de l'Atlètic Madrid han donat positiu en coronavirus | Atlètic de Madrid

L'Atlètic de Madrid ha confirmat aquest diumenge de la tarda que dos membres de la seva plantilla han donat positiu per coronavirus. Tots els jugadors s'havien sotmès als últims tests PCR el dissabte abans de l'últim entrenament.

L'equip tenia previst viatjar a Lisboa, la capital de Portugal, aquest diumenge, on aquesta setmana anava a disputar els quarts de la Champions League contra el RB Leizpig. Ara, aquests positius inesperats podrien alterar els seus plans i els de la principal competició de futbol europea.

En el seu comunicat, que es pot trobar a la seva pàgina web, explicaven que «tots els membres del primer equip i de l'expedició del club a Lisboa es van fer les proves PCR a la Ciutat Esportiva de Majadahonda com exigeix el protocol de la UEFA».

Lamentablement, dos dels jugadors haurien donat positiu i «es troben aïllats en els seus respectius domicilis». El club també ha confirmat que els positius «van ser comunicats immediatament a les autoritats sanitàries espanyola i portuguesa, a UEFA, a la Real Federació Espanyola de Futbol, a la Federació Portuguesa i al Consell Superior d'Esports».

L'Átlètic de Madrid ha activat també «el corresponent protocol d'actuació previst per a aquests casos que exigeix la realització de noves proves PCR al primer equip i membres de l'expedició a Lisboa i als contactes més estrets dels casos positius» per comprovar que no hi ha nous positius i estudiar la situació.

Canvis en el viatge a la capital portuguesa

L'equip s'ha vist obligat a fer «canvis en els horaris d'entrenaments, en l'estructura i desenvolupament del viatge i de l'allotjament en la capital portuguesa». Així estan a l'espera de coordinar «els nous horaris amb la UEFA i tan aviat com existeixi un nou pla es farà públic».

De moment no s'han fet públic el nom dels dos futbolistes que s'han contagiat pel virus, i tampoc se sap com pot haver sigut. Per acabar, el club ha demanat en aquest mateix comunicat «el màxim respecte cap a la identitat dels dos casos positius», donant a entendre que no és la seva intenció fer-ho públic.


Comentaris

envia el comentari