La infanta Helena arribant a l'enterrament de Pilar de Borbó

El drama ocult de la infanta Helena en plena crisi del coronavirus

La germana de Felip VI està confinada a la casa que té al barri madrileny de Salamaca, però els seus dos fills estan lluny d'ella

El coronavirus està causant autèntics estralls al nostre país, amb una xifra de morts i de contagiats que no para de créixer. Per aquest motiu, el govern central s'ha vist obligat a prendre mesures d'allò més dràstiques, declarant una situació d'estat d'alarma que ha fet que tothom s'hagi de confinar a casa seva. 

En aquest sentit, mentre que hi ha persones que tenen la sort de passar la quarantena acompanyades —bé sigui per la parella o la família— n'hi ha d'altres que estan patint l'aïllament en soledat. 

És el cas de la infanta Helena, que es troba la casa que té al barri madrileny de Salamanca sense la companyia de cap dels seus fills.

La infanta Helena, sola durant el confinament

Cal recordar, amb tot, que Victòria Fredericaha estat enxampada amb el seu nou xicot en un supermercat de Jaén, quelcom que ha suscitat molta polèmica perquè la neboda de Felip VI hauria d'estar a la capital espanyola amb la seva mare, ja que és el seu lloc de residència habitual. 

Per la seva part Froilà, germà de Victòria Frederica i el primogènit de la infanta, segueix amb les seves rutines a Londres, ciutat on es troba fent pràctiques universitàries. No obstant això, el dia a dia de Froilà també ha suscitat crítiques, ja que continua realitzant les seves sortides habituals sense prendre cap mesura de protecció.

La infanta Helena haurà de continuar sola

Tot això és el que ha provocat que la crisi del coronavirus hagi enxampat a la infanta Helena sola, i ara haurà de lidiar amb aquest dur tràngol durant 15 dies més, després que el govern de Pedro Sánchezhagi anunciat la seva intenció d'allargar l'estat d'alarma.