Un col·laborador de la Sexta carrega contra Gerard Piqué: «Quin fàstic»

Molts seguidors i celebritats han volgut dir la seva sobre les polèmiques paraules contra Piqué

Sigui en un terreny de joc, fent una entrevista o simplement a través de les xarxes, sembla que Gerard Piqué no pot allunyar-se de la polèmica. En aquesta ocasió, el central blaugrana va utilitzar el seu compte de Twitter per manifestar el seu pensament sobre la polèmica Superlliga que tants mals de cap està causant.

El futbolista català escrivia al seu compte de Twitter en anglès: «El futbol pertany als fans. Avui més que mai». Una frase senzilla i amb un missatge directe centrat en el futbol que alguns han intentat capgirar cap a l’entorn polític.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Edu Galán respon les paraules de Piqué: «Quin fàstic»

Aquest ha estat el cas, entre altres moltes persones i celebritats, d’un col·laborador de la Sexta que no ha dubtat a buscar-li tres peus al gat. En aquesta ocasió estem parlant d’Edu Galán, conegut guionista i crític cultural que freqüenta alguns platós de la Sexta per donar la seva opinió sobre temes d’actualitat.

Però aquests dies Galán està sent protagonista per les seves paraules capgirades contra Piqué. Citant la piulada sobre la Superlliga, Edu Galán afirmava: «Això és nivell ‘Catalunya pertany als catalans’. Quin fàstic».

Les respostes no han tardat a arribar tant per tant d’aficionats, seguidors o fins i tot altres celebritats que no han pogut entendre les paraules de Galán. Un d’ells ha estat Jair Domínguez, conegut periodista, guionista, escriptor i humorista català que no ha dubtat a tirar per la ironia per contestar les paraules de Galán: «Nooo, pertany als madrilenys, cari», resava la piulada.

Molts altres famosos, la majoria d’ells catalans, han volgut dir la seva sobre les paraules d’Edu Galán. Un d’ells ha estat l’actor Biel Durán, qui pensa que ha buscat qualsevol excusa per intentar insultar Catalunya i els catalans: «Quan no se t’ocorre un tuit millor per a ‘ridiculitzar’ els catalans i t’inventes qualsevol merda per no perdre el costum», publicava taxant.

Edu Galán no ha dubtat a contestar a totes aquelles persones que intenten fer-li entrar en raó, i la polèmica continua servida a les xarxes. Ha quedat demostrat que Gerard Piqué no necessita ni un terreny de joc ni una entrevista per aixecar opinions molt polèmiques sobre les seves paraules.


Comentaris

envia el comentari