URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Educació pagarà el material de protecció per a les preinscripcions presencials de l'escola concertada

Les entitats representatives de l’escola concertada de Catalunya han expressat la seva satisfacció i agraïment

escola
L'escola concertada s'ha mostrat satisfeta amb la decisió | Catalunya Diari

El departament d’Educació de la Generalitat pagarà material de protecció per a les tasques presencials de preinscripció en escoles concertades. Els centres i les famílies s’havien queixat perquè havien quedat exclosos del repartiment de mascaretes i guants que es farà amb motiu d’aquest procediment. Segons ha explicat el diputat al Parlament del PSC-Units, Ramon Espadaler, que s’havia queixat també d’aquesta situació, el conseller d’Educació, Josep Bargalló, ja està comunicant la nova mesura als centres.

En aquest sentit, es farà una aportació econòmica perquè puguin comprar mascaretes, guants i gel per a les tres persones que durant quatre dies faran el servei de preinscripció a cada centre.

 

L’escola concertada celebra la decisió

Les entitats representatives de l’escola concertada de Catalunya han expressat la seva satisfacció i agraïment davant l’anunci del Departament d’Educació de fer-se càrrec de la dotació de material higiènic i sanitari als seus centres durant el període de preinscripció, tal com fa amb els públics.  El sector considera que la decisió fa justícia amb les demandes de l’escola concertada i el paper que té en el marc del Servei d’Educació de Catalunya.

«Ara estarem pendents que aquesta decisió es faci efectiva avui mateix, tal com ens han assegurat, i que no se’ns deixi de banda en ocasions futures», han avisat. També han remarcat que les escoles concertades formen part del Servei d’Educació de Catalunya, i han aprofitat per demanar que és hora que «se les tracti com a tal, valorant la tasca que duen a terme en el conjunt educatiu del país amb un finançament just».


Comentaris

envia el comentari