Luis Enrique celebra el primer aniversari sense la seva filla Xana

El seleccionador compleix 50 anys aquest divendres

Luis enrique en una imatge d'arxiu
Luis Enrique compleix aquest divendres 50 anys | EFE

L'exentrenador del Barça Luis Enriquecompleix avui 50 anys. El que va ser jugador del FC Barcelona i del Real Madrid arriba al mig segle de vida una xifra molt especial per al seleccionador espanyol de futbol. Tot i el motiu d'alegria i celebració que és complir anys aquest haurà estat un dia també emotiu per a l'entrenador, ja que és el primer aniversari després de la mort de la seva filla Xana.

Al març de l'any passat Luis Enrique es veia obligat a deixar la selecció Espanyola després que a la seva filla petita de 9 anys li diagnostiquessin un osteosarcoma, un tipus de càncer molt estrany. Finalment la Xana perdia la vida el passat mes d'agost.

S'ha mantingut actiu durant el confinament

Mesos després, el novembre del 2019 l'asturià tornava a agafar les regnes de la selecció espanyola fins que el confinament l'ha obligat, com a tots, a quedar-se a casa. No obstant això, l'entrenador del combinat nacional s'ha mantingut actiu en el món digital i ha concedit entrevistes i fet tasques solidàries. De fet, en una recent entrevista que va concedir al diari 'AS', l'asturià va explicar que es dedicava a trucar a aficionats de la selecció que estan malalts o en una situació complicada per tal d'animar-los.

El seleccionador també es va mostrar decebut amb la gestió de la crisi del coronavirus que estan fent els polítics la qual va qualificar de «lamentable» perquè «només pensen en els seus interessos» i afegia que «és gairebé millor ni mirar aquest tipus d'informació. Jo en les últimes eleccions, ni vaig votar. No m'identifico amb ningú». En l'entrevista també es va veure com amb el confinament ha decidit canviar de 'look' i ara llueix rapat, amb bigoti i perilla.


Comentaris

envia el comentari