Imatge d'arxiu d'un home a punt de suïcidar-se a Múrcia

Els efectes més durs de la quarantena pel coronavirus: Un home intenta suïcidar-se a Múrcia

Un vídeo compartit a xarxes socials mostra una agònica escena on la Policia Nacional s'ha vist obligada a intervenir

L'aïllament obligatoridecretat pel govern espanyol per la crisi del coronavirus es configura com una situació extremadament difícil de suportar. En alguns casos, fins i tot, pot comportar problemes psicològics com angoixa o estrès, per això és important comptar amb recursos per poder enfrontar el nou escenari que regna a tot el món. 

Un home amenaça de suïcidar-se

Malauradament, el confinament fa que algunes persones arribin al límit perquè no saben gestionar prou bé la situació. És el cas d'un home de Múrcia que ha estat a punt de suïcidar-se —presumptament i segons la publicació on s'explica el cas— pels problemes que li ha comportat l'estat d'alarma.

En un vídeo del moment compartit a Facebook, es pot veure a l'home en qüestió assegut a la cornisa d'un edifici i a diversos agents de la Policia Nacional observant des del carrer. Finalment, després d'uns minuts d'allò més angoixants, el mateix individu canvia d'idea i acaba tornant a entrar a l'edifici.

Una acció molt perillosa i temerària

Els motius que han portat l'home a dur a terme una acció tan temerària i, sobretot, perillosa, no són del tot clars, però alguns usuaris de la publicació compartida a xarxes socials afirmen que «l'home crida que perdrà la seva casa».

En aquest sentit, els seguidors de la pàgina fan patent que «aquesta classe de problemes segueixen existint», i que una situació d'aïllament com la que estem vivint actualment, encara les fa més complicades.