Elena Tablada en el desfile que la firma Tette by Odette organizó en la Fashion Week de Madrid, el martes 28 de enero de 2020

Elena Tablada, atesa d'urgència després d'un atac d'ansietat durant el seu embaràs

S'espera que el fill de la 'influencer' neixi a finals d'aquest mes

És cert que els contagiats de coronavirusvan baixant percentualment a Espanya, però el país segueix lluitant en plena pandèmia. Molts són els que volen evitar anar a l'hospital a qualsevol preu, per evitar la càrrega vírica que existeix. Però famoses com Elena Tablada es veuran en l'obligació d'anar a causa de la recta final del seu embaràs, que ha arribat en un moment que de ben segur la 'influencer' no esperava.

La gran majoria de famoses  que estan embarassades com Natalia Sánchez han volgut donar missatges de tranquil·litat i optimisme en les seves xarxes socials. En canvi, Elena Tablada, que està a punt de donar a llum, no ha amagat la seva preocupació. És cert que no és el moment adequat per donar a llum, però a més del coronavirus continua havent-hi naixements i altres malalties menors per les quals cal visitar l'hospital.

Naixerà a finals d'abril, en el pic de contagis

L'exparella de David Bisbal està a punt de donar a llum a la seva filla, la primera amb el seu actual marit, Javier Ungría.Tablada  ja és mare d'una altra nena, Ella, la que va tenir amb el cantant d'Almeria abans de la seva separació.

La dissenyadora ha confirmat als seus seguidors d'Instagram que surt de comptes a finals d'aquest mes, motiu pel qual té por, ja que la seva nena naixerà en plena època de pandèmia. «Demà, de fet, tinc monitors i aniré amb les màscares», ha escrit en les seves xarxes, manifestant que anirà ben preparada per evitar contagiar-se de virus.

L'ansietat i angoixa d'Elena Tablada

Elena Tablada no ha tingut cap inconvenient a confessar que «em fa una mica de por aquesta situació». És cert que en cas de contagiar no l'hi transmetrà el seu nadó, ja que les mares no transmeten el virus al fetus, però si hauria d'estar separada del seu nouvingut fins a complir la quarantena.

La dissenyadora  haurà d'extremar totes les precaucions per no contraure el virus. El cap de setmana no ha estat gens fàcil per a Elena, ja que ha arribat a patir ansietat per la situació que s'està vivint a Espanya, cosa que li està afectant molt en l'àmbit emocional- tant que va necessitar ajuda mèdica per tranquil·litzar-se.

La 'influencer' ha publicat una imatge en les seves xarxes socials on reflecteix clarament l'estat avançat del seu embaràs. A la fotografia ha volgut compartir un text on reflecteix totes les seves preocupacions. «Sé que a hores d'ara hi ha moltes dones com jo, embarassades  i, com és el meu cas, molt avançades. La incertesa és el nostre major enemic ara mateix», ha reconegut l'exparella de David Bisbal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En medio de la oscuridad tenemos siempre que encontrar la luz... Se que en estos momentos hay muchas mujeres como yo, embarazadas y, como es mi caso, muy avanzadas. La incertidumbre es nuestro mayor enemigo ahora mismo. ¿Acabará esto Antes de dar a luz? ¿Cómo será mi parto? ¿Afectará en algo a mi bebé? ¿Podré darle el pecho? ¿Ponérmela piel con piel? Infinidad de preguntas que no consigo respuesta y esto me roba La Paz. Pero respuestas inmediatas no me permiten preguntarme cosas tan bonitas como, ¿cómo será nuestro encuentro? ¿A quien se parecerá? Solo se que confío a ciegas en el plan que tiene Dios y la existencia para cada uno de nosotros... me pongo en sus manos y confío en ellos que me han permitido darle vida a este bebé que tengo dentro. Animo a todas la mujeres embarazas que confíen y que abracen este momento tan espectacular que tenemos la suerte de vivir, que nada ni nadie nos lo quite y preparemos con las energías y emociones correctas la llegada de nuestro bebé. Las afirmaciones son muy poderosas, repitamos cada día en voz alta cómo va a ir todo y verán la fuerza de sus palabras. Todo va a ser perfecto, mágico... . #bellybump #momtobe #bumpshell #bumpstyle #bumplife #godsplan #pregnancy #pregnantbelly #bellybump #stylishbump #cutepregnancy #pregnant_world #pregnancydiary #pregnancyphotography #momtobe #momofgirls #mommy #superpregnant #embracethebump @pepebotellaphoto

Una publicación compartida de Hell Elena Tablada (@hellentablada) el

Per si fos poca la incertesa, Elena Tablada també ha compartit tots els dubtes. «Acabarà això abans de donar a llum? Com serà el meu part? Afectarà en alguna cosa al meu nadó? Podré donar-li el pit? ¿Posar-me pell amb pell?», S'ha preguntat. Està clar que la 'influencer' té por, com és lògic.