Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb pica d´un lavabo i cercle vermell amb barreja en un pot per netejar les taques

Elimina qualsevol taca del lavabo amb un truc de Yolanda Herrera: 2 productes

Aprèn com fer tu mateix la barreja per treure les marques d'aigua, pols i residus de sabó amb tan sols 4 passos

Al bany hi ha marques d'aigua, pols i residus de sabó que semblen que no volen marxar. Yolanda Herrera, coneguda pels seus consells pràctics en neteja, comparteix al canal d'Instagram, @yolandahl15, un truc màgic que promet fer-les desaparèixer d'una vegada per totes.

Herrera presenta una solució efectiva utilitzant dos productes simples però poderosos. Només necessitaràs un pot ruixador i una barreja de tres ingredients clau: alcohol, vinagre i Disiclin Multisuperfícies Acció Total.

A més, el procés és ben senzill. Ja no hauràs d'estar passant el drap moltes vegades per la mateixa superfície. De forma ràpida i sense gaire esforç podràs deixar més lluent que mai el teu bany, especialment zones com la pica, la dutxa o la banyera, per exemple.

El procés de neteja pas a pas

1. Preparació del ruixador

Comencem a fer la poció! Omple el recipient ruixador amb un 70% de vinagre i un 20% d'alcohol. A continuació, omple la resta del pot amb Disiclin Multisuperfícies Acció Total.

Yolanda Herrera fa servir un d'aroma a lavanda, però tu pots comprar el que més t'agradi. Aquest és un producte que té una gran varietat d'aromes, versions i mides. Agafa el que tinguis per casa, o ves al supermercat a comprar el que més t'interessi i llest.

2. Aplicació

Ruixa generosament la barreja que has fet sobre les taques al lavabo. La combinació de vinagre i alcohol ajudarà a dissoldre les taques i a desinfectar la superfície, deixant-ho tot impecable.

3. Eliminació de les taques

Fes servir una baieta humida per fregar les taques i permetre que la solució hi penetri. La barreja atacarà les marques d'aigua, pols i residus de sabó, facilitant-ne l'eliminació.

4. Assecament sense borrissol

Utilitza una baieta de microfibra o vegetal per assecar la superfície. Aquest pas és crucial per evitar que es formin noves marques o taques. Et voilà ! El lavabo ara llueix net, desinfectat i lliure d'aquelles molestes taques que semblaven invulnerables.

Segueix aquest senzill procediment i gaudeix d'un bany impecable i lluent, gràcies als consells pràctics d'aquesta experta en neteja. El teu lavabo i els seus usuaris segur que t'ho agrairan molt.