Muntatge amb persona amb guant blau tocant la papada d'una noia i cercle vermell amb noia passant la mà pel coll

La manera d'eliminar la papada sense haver de passar per la cirurgia ni pagar diners

És una opció realment fàcil i senzilla, que no requereix dolor ni gastar un euro. Pren nota d'aquests exercicis!

La papada és una acumulació de greix o de pell flàccida sota la barbeta que pot afectar l'estètica de la cara. Moltes persones recorren a tractaments de medicina estètica, amb cirurgia o sense, per eliminar-la i aconseguir un aspecte més jove i prim. Aquests tractaments, però, poden ser costosos i dolorosos.

El primer que cal saber és que la papada pot tenir diferents causes. Com el sobrepès, l'envelliment, la genètica o la manca de to muscular. Per tant, és important que portis una dieta equilibrada i saludable, que beguis prou aigua i que evitis el consum d'alcohol i tabac.

Hi ha dues maneres molt efectives de combatre la papada des de casa: els exercicis facials i els massatges. Aquestes tècniques permeten treballar els músculs de la cara i del coll, estimular la circulació sanguínia i limfàtica, eliminar les toxines i reafirmar la pell. Això sí, has de ser constant i fer-les durant diversos mesos.

Quina és la forma per eliminar la papada sense cirurgia fàcilment i a casa?

Al seu canal de YouTube, la periodista i influencer, Susana Yábar, comparteix una senzilla rutina que consta de només tres exercicis destinats a reduir la papada. Són molt fàcils de fer i només us portaran uns minuts al dia.

  1. Posa els palmells de les mans sobre el coll i mou el cap amunt i cap avall durant 15 segons.
  2. Passa la llengua per la part superior i inferior de les genives durant 15 segons.
  3. Introdueix els llavis i obre i tanca la boca mantenint la barbeta quieta durant 15 segons. Somriu amb intensitat prement les dents i relaxa. Fes-ho cinc vegades.

Cómo Eliminar Papada en 5 Minutos | Gimnasia Facial En Casa

Els automassatges facials contra la papada també són molt útils

Els massatges facials també són molt fàcils de fer i pots fer servir qualsevol oli vegetal per lubricar la pell. Per exemple, activa els ganglis limfàtics fent moviments circulars amb els dits des de darrere de les orelles fins al centre del coll.

      - Fes un efecte pinça amb els dits polze i índex a la mandíbula, els pòmuls i el solc nasogenià, prement des del centre cap a les orelles. Repeteix 10 vegades cada zona.

      - Prem amb els dits polzes la barbeta cap amunt mentre amb els índexs estires la cara des del centre de la boca fins a les orelles. Repeteix 10 vegades.

      - Estira i estimula els músculs facials amb les mans des de la barbeta fins a les orelles. Un cop fet això, estira la zona de la papada des del centre fins a les orelles.

      - Prem amb les dues mans la comissura externa de la boca i estira cap enrere. Torna a activar els ganglis limfàtics del coll fent moviments ascendents i descendents amb les mans.

Com veus, eliminar la papada és possible si segueixes aquests consells. Només necessites una mica de temps, paciència i voluntat per aconseguir un rostre més definit i harmoniós. Què esperes per provar aquests exercicis facials?