Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d'una rentadora amb un munt de roba bruta davant, al costat d'una altra imatge d'un pot de vinagre amb un pot de banda i un got ple de vinagre a l'altra banda

El truc que pocs coneixen per treure taques de greix de la roba: 1 ingredient

Amb el truc del vinagre aconseguiràs eliminar les taques de tota mena de superfícies, el greix de la roba i netejar els vidres

A tots ens agrada tenir una casa neta i que faci bona olor. Tot i això, el que no sol agradar gaire és estar tot el dia netejant. Potser aquest és el motiu pel qual si ens posem a pensar tenim a casa molts més productes de neteja dels que necessitem.

El nostre afany per tenir tot net, però amb poc esforç fa que al supermercat comprem un sense fi de productes de neteja i la realitat és que després la meitat acaben abandonats en un calaix.

De vegades, fer servir aquest tipus de productes és genial. No obstant això, si tens mascotes, nens petits o estàs embarassada, els productes comercials solen ser força forts pels seus químics i no estan recomanats, per això és millor optar per trucs casolans.

Vinagre i paper higiènic, la solució per a moltes coses

El primer que hem de fer és posar un gotet de vinagre blanc sobre un bol de plàstic o semblant. Després el que farem serà introduir un rotlle de paper higiènic i deixarem actuar durant 5 minuts. Després retirarem el tub del paper i posarem una tapadora al que queda de paper higiènic i vinagre.

LA SOLUCIÓN A LA HIGIENE DEL HOGAR - PAPEL HIGIENICO Y VINAGRE

Amb això el que aconseguirem serà tenir una mena de tovalloletes desinfectants, amb una probablement no en tindràs prou per al que hauràs d'agafar diverses per utilitzar en cada ocasió.

Per què podem fer servir aquestes tovalloletes?

Hem de tenir en compte que el vinagre és àcid, motiu pel qual ajuda a remoure fàcilment les taques. Amb aquest truc aconseguim tenir unes tovalloletes no només que eliminen taques, sinó que també resulten desinfectants.

Són ideals per eliminar taques de qualsevol mena de superfícies com ara el taulell de la cuina. També per eliminar les taques de greix de la roba, per neutralitzar les males olors o netejar miralls i finestres.