Imatge de dues persones celebrant que ha caigut la Loteria a Olot, a la Garrotxa.

Cau un premi d'un milió d'euros de loteria en una petita ciutat catalana

L'afortunat ja ha recollit el premi

Lloret de Mar està d'enhorabona. Més ben dit; un veí de Lloret de Mar està d'enhorabona. El sorteig de l'Euromillones ha caigut a la localitat de la comarca de la Selva i un dels seus habitants ha estat premiat amb El Millón del Euromillones. Quelcom que significa que ha rebut un premi d'1.000.000 euros. 

L'afortunat ha segellat la butlleta premiada en el sorteig a l'Administració Número 1 de Lloret de Mar, situada a la plaça de Germans Maristes. El codi especial d'aquest El Millón ha estat el MHT33160. 

Ara, el pot de l'Euromillones ascendeix als 51 milions, ja que ningú va ser capaç d'encertar-ne la combinació. 

Un bar reparteix tres milions d'euros de loteria entre els clients 

Va ser una de les notícies de la Loteria Nacional a Catalunya. El bar La Paradeta Ibérica de l’avinguda de Cornellà, al centre d’Esplugues de Llobregat, va repartir fins a quinze sèries d’un dels quarts premis de la rifa de Nadal, el 25296. 

Eren 20.000 euros per dècim, un total de 3 milions d’euros molt repartits entre els clients de l’establiment. La seva propietària, Maria Aldea, va agafar el negoci fa tot just quatre anys i no estava abonada a cap número. 

Imatge de dues persones a l'Administració de Loteries 1 de Barberà del Vallès.
Un bar d'Esplugues de Llobregat va repartir fins a tres milions d'euros entre els seus clients de la Loteria Nacional. | EP

Sempre jugava a un de diferent i aquest any la sort ha estat del seu costat. El número el va comprar a l’administració número 4 d’Esplugues, molt propera al bar, i que l’any passat ja va repartir un altre quart premi de la rifa de Nadal. Llavors, però, només es va repartir una sèrie per finestreta.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp 

«Estem molt contents per tota la gent. Aquí ningú és ric i és una alegria molt gran. No hi ha paraules», va dir aleshores Maria Aldea, la propietària del bar, en una celebració continguda a les portes del bar. Històries, boniques, que molt de tant en tant ens deixa la loteria.