Emani Johnson

Mor amb només 22 anys la cantant Emani

Tota la comunitat R&B està de dol per la mort d'Emani 22

La cantant de 'rythm and blues', Emani 22 ha mort a 22 anys, segons ha informat en un primer terme el diari 'The Sun'. L'artista va ser acomiadada amb tots els honors pels seus amics i fans a les xarxes socials després de morir a Los Angeles.

La seva família ha confirmat la seva mort poc després de produir-se. Les notícies indiquen que va perdre la vida en un accident de cotxe.

Emani Johnson va començar a fer música fa només un any, amb 145 mil seguidors a Instagram. Entre els més famosos hi havia el destacat artista DJ Diplo.

«Emani 22 era una persona meravellosa i il·luminava el seu entorn», va dir el productor J. Maine a 'People' en un comunicat.

«Em fa molt mal saber que l'última vegada que la vaig veure va ser la darrera que la tornaria a veure. Era com una germana petita per a mi. La trobarem a faltar i mai l'oblidarem, sempre pensaré en els bons moments que vam passar junts», lamentava.

Ploren la primerenca mort d'Emani als 22 anys

Després de la mort d'Emani 22, el conegut raper Bhad Bhabie va retre un sentit homenatge a la seva amiga.

«Això ni tan sols se sent real. Solia passar gairebé cada dia amb tu, em vas ensenyar molt. Ets la meva inspiració en tot (cabell, ungles i estil), la meva germana gran i et trobaré molt a faltar», va publicar l'artista.

És curiós que la cantant compartís una foto dels dos junts hores abans que perdés la vida en un accident de cotxe. També va publicar una altra imatge amb el gos de Johnson i Bhabie, amb la llegenda 'La tía favorita de Chuppa'.

Els missatges a la publicació de Bhad Bhabie es van omplir de comentaris de suport. Els seus fans van confessar estar «molt penedits» per la seva pèrdua i van intentar tranquil·litzar a Johnson.

Malgrat el succés, alguns van fer bromes i van riure dels missatges del raper, burlant-se de l'homenatge a la seva amiga.

«No entenc per què la gent riu», va contestar un dels fans de la cantant. «Aquesta merda no és cap broma: va perdre a algú proper per deixar-la plorar en pau».

«Descansa al cel, nena", publicava la cantant S3sni Molly. «Què trist», va escriure el músic Chris Scholar. «Descansa en l'amor».

Al seu torn, el productor Jarred Jermaine estava en estat de xoc i va escriure el següent: «No m'ho puc creure».

«Eres un far en la foscor i tenies molt més per oferir al món»

Altres amics de Johnson van publicar missatges a les xarxes socials per honrar i lamentar la seva pèrdua, inclosa la seva amiga i coneguda @alannatheballer a Instagram.

«Em fa molt mal el cor», va escriure. «Eres llum per a molts de nosaltres. Gràcies per ser sempre tan afectuosa i amable amb mi», lamentava.

La seva gran amiga va recordar algunes històries sobre Emani en una foto. A més, ha revelat que estimava Johnson per l'audàcia que tenia i per saber cuidar molt bé els seus amics. Finalment, la jove va jurar mantenir al capdamunt la seva memòria per sempre.

Cal assenyalar que un altre amic d'Emani, conegut com a 'Bebé gótico', també va publicar diverses imatges a Instagram al costat de la cantant de 22 anys. L'afecte que li tenien tots els seus amics va quedar palès a les xarxes socials.

«No em puc creure que això sigui real. Vas estar aquí per a mi des del principi, eres un far en la foscor i tenies molt més per oferir al món, això és tan injust. T'estimo i et trobaré a faltar, Emani», lamentava.