Fabio Blanco celebrant un gol al camp

Fabio, el jugador espanyol de 17 anys pel qual es barallaran Barça i Reial Madrid

Barça i Madrid ja van intentar fitxar Fabio Blanc a l'estiu, però llavors el davanter es va decantar per l'Eintracht de Frankfurt

La caixa no està per a grans despeses. ¿La solució? Apostar per talents joves. La situació econòmica del Barça obliga el club a reformular la seva estratègia en el mercat. A les oficines de Camp Nou sembla que s'han marcat un objectiu entre cella i cella: Fabio Blanco.

El jove de 17 anys és un antic anhel culer, ja que l'estiu passat el Barça ja va tractar de seduir-lo. Però la inestable situació de club va provocar que Fabio Blanco marxés del València per anar a l'Eintracht de Frankfurt.

Ara l'escenari podria canviar. Fabio no ha tingut l'inici que esperava a la Bundesliga. Es va comprometre per dues temporades amb el conjunt alemany, però la seva situació personal i el mal inici de l'equip han precipitat les coses. I és que Fabio encara no ha debutat amb l'Eintracht i estaria disposat a canviar d'aires.

I és aquí on el Barça guanya terreny. Malgrat això, sembla que la lluita per Fabio Blanco pot ser renyida, ja que el Reial Madrid també ha preguntat per la seva situació. L'estiu passat, el Barça i Madrid van tractar de fitxar el jove d'Almeria, però llavors el futbolista es va decantar pel projecte alemany.

Ara, sense minuts, el Barça i el Madrid tornen a lluitar pel mateix. 

La via del Barça per fitxar Fabio

Al Barça ja han traçat l'estratègia: volen una cessió amb opció de compra. El marge que té l'Eintracht de Frankfurt és limitat, ja que el contracte que tenen amb Fabio Blanco expira el 2023. Un any i mig de contracte que al Barça veuen com la clau per treure'l d'Alemanya.

Per això mateix, segons 'Sport', el Barça està decidit a reactivar l'operació Fabio Blanco i ja aquest mercat d'hivern buscarà una cessió amb opció de compra a final de curs.

El Reial Madrid, atent: Fabio és un vell anhel

Ve moment interessant. I és que no només Barça i Madrid van preguntar en el seu moment per Fabio Blanco. Altres clubs europeus com el Bayern de Munic, el Borussia Dortmund, el Juventus de Torí, la Reial Societat, el Milan i l'Olympique de Marsella també van estar interessats.

En una decisió menys curiosa, Pablo Blanco va triar la carta alemanya pensant que tindria gran presència en el primer equip. La decisió no va ser la millor, de manera que l'interès d'aquests clubs podria reactivar-se.

De fet, a Madrid no seria estrany que el marquessin com una prioritat. El març de 2021, segons ha avançat el 'Mundo Deportivo', el Madrid va presentar una oferta formal al València per emportar-se'l al Santiago Bernabéu.

¿Un nou Pedri?

És el que anhela el FC Barcelona i el que vol evitar el Reial Madrid. El valor de Pedri s'ha disparat en tan sols un any. A Madrid són conscients de l'error que van cometre quan ni tan sols van valorar el seu fitxatge quan estava a Las Palmas. 

Sabent-ho i volent evitar més errors, a les oficines del Santiago Bernabéu podrien marcar-se el nom de Pau Blanco com una prioritat.

La veritat és que encara no hi ha converses amb l'Eintarcht de Frankfurt per portar-se a Pablo Blanco. A dos mesos de la reobertura del mercat de fitxatges, el Barça i el Madrid lluitaran segur per ser l'afortunat que tingui el prometedor davanter andalús.