Oriol Junqueras envia un emotiu missatge a la seva dona pel seu aniversari de boda

Aquest 21 de desembre feia 6 anys que «caminem plegats per la vida»

Oriol Junqueras en una imatge com a vicepresident de la Generalitat
Oriol Junqueras fa 6 anys que està casat amb Neus Bramona | CatalunyaDiari.cat

Oriol Junqueras fa 780 nits que dorm en una presó, separat de la seva dona Neus Bramona i dels seus fills, el Lluc i la Joana. En aquests més de dos anys d'empresonament, són moltes les ocasions on l'exvicepresident ha recordat de la seva família a través d'un missatge a les xarxes. La darrera, aquest dissabte on va enviar un emotiu missatge a la Neus per motiu del seu aniversari de boda. 

Junqueras explicava que «fa 6 anys que caminem plegats per la vida». El líder d'Esquerra Republicana rememorava així de tot el que han viscut junts i amb els seus fills, de 6 i 5 anys, i esperava poder seguir en el futur amb «un llarg camí ple de projectes i esperances». 

Com viu la seva família el seu empresonament

La família d'Oriol Junqueras mantenia les esperances de veure'l aviat lliure fins al passat 14 d'octubre, dia on es va confirmar la seva condemna de 13 anys. Des d'aquell dia, tots viuen amb tristesa la situació en algun cas, com el seu pare Artur Junqueras, amb el temor de no tornar-lo a veure: «Tinc 80 anys i quan sento dir que pot anar per a 13 anys, penso: ja seré mort», explicava a TV3. 

La seva dona Neus també explicava a 'La Vanguardia' el patiment de veure'l entre reixes: «Traiem força de la flaquesa. Aquests dos anys ens han obligat a ser més forts i a no concebre esperances en va. El trobem a faltar cada dia i estem orgullosos d'ell per la seva integritat i vitalitat. L'Oriol és, sobretot, una bona persona»

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari