Imatge de Toni Cruanyes 'TN Vespre' de TV3, emissió del 2 d'agost de 2023

L'emotiu missatge de Toni Cruanyes a una companya de Catalunya Ràdio: «Això és...»

Toni Cruanyes ha comentat amb il·lusió la bona notícia d'una antiga companya de feina

Toni Cruanyes és una de les cares més populars de TV3. L'any 2014 es va posar al capdavant del 'TN Vespre' i des de llavors no ha fallat ni un dia per a donar-nos les notícies cada dia.

La seva manera de fer periodisme al 'TN' i en altres programes, l'han portat a convertir-se en un essencial de la corpo. És molt estimat pels seus companys, i sembla que el sentiment és mutu, perquè cuida dels companys dins i fora dels platós de TV3

Xantal Llavina se sincera

Una de les seves grans companyes és Xantal Llavina. Llavina, també periodista, és locutora a Catalunya Ràdio i des de l'any 2017 és la cara de 'Revolució 4.0'.

'Revolució 4.o' és un espai que descobreix novetats sobre la sostenibilitat, creativitat, economia, la revolució digital... En general, de com serà Catalunya del 2030 en tots els seus àmbits, des de la divulgació i l'entreteniment. La trajectòria professional de Llavina ha estat tot un èxit, ara bé, en l'àmbit personal, no ha estat un camí de roses. 

El desembre de 2022 va ser diagnosticada amb  càncer de mama, una malaltia que requeria sis mesos de quimioteràpia i allunyar-se dels micròfons de Catalunya Ràdio i de les càmeres de TV3

La periodista catalana ho va fer saber als seus seguidors a través d'Instagram, i aquests van enviar-li molts missatges positius i de força.

«Quan et diuen la notícia  és un xoc gran, entren pors, moltes preguntes, però també apareix una lucidesa molt gran de pensar, parar, escoltar els teus metges, fer-los cas i posar tota l'energia positiva en curar-te», confessava.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Torna Xantal Llavina

Set mesos després, Xantal Llavina ha fet un comunicat que ha emocionat als seus espectadors. «M'han comunicat, que ja no tinc càncer  i que m'he curat gràcies a la ciència i a la medicina amb la quimioteràpia i l'operació», informa.

La periodista ha publicat amb molta alegria la bona notícia: ha vençut al càncer. Xantal agraeix l'esforç de tot l'equip mèdic i a totes i cada una de les persones que li han donat suport al llarg d'aquest moment tan dur.

Toni Cruanyes, no ha pogut evitar comentar aquest emotiu fet: «Això és meravellós!» diu, adjuntant-hi tres emoticones de cares enamorades.

Sens dubte, aquesta és una notícia que ha alegrat a tothom, ja que, aviat, tornarà a formar part de l'equip de 'Revolució 4.0' a Catalunya Ràdio.

La periodista de Catalunya Ràdio, Xantal Llavina, ha superat el càncer
La periodista ha superat el càncer de mama. | TV3

Més forta que mai

Ara, després de decidir usar les xarxes com a plataforma per donar coratge a totes aquelles dones que estan passant per una situació similar a la seva, la conductora de Catalunya Ràdio publica amb alegria que torna a estar sana i llesta per a donar-ho tot.