Imatge primer pla de Toni Cruanyes amb la barba gris

Torna un dels programes més esperats de TV3 amb Toni Cruanyes com a protagonista

El programa convidarà al presentador de TV3, així com altres cares conegudes de la cadena catalana

Aquest dijous 3 d'agost torna a TV3'L'au pair'. El programa on diversos personatges famosos es converteixen en cangurs durant unes hores, estrena la seva tercera temporada a la cadena catalana.

El programa s'emetrà cada dijous després del 'TN Vespre' i tindrà  cinc episodis. Cada un d'ells, inclou dos famosos que han acceptat el repte de cuidar d'uns nens, que no coneixen ni han vist mai, i amb els quals hauran de conviure durant tot un dia.

Un espai amb una audiència modesta

Pel que fa a les audiències, la primera temporada de l'espai va assolir una audiència modesta de 229.000 espectadors i un 12,5% de quota, mentre que a la segona va caure a un 10,6% i 156.000 espectadors.

S'espera que en la següent entrega les xifres s'elevin i, per aquesta raó, el programa portarà en escena a personalitats del moment.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Aquests són els protagonistes de la nova temporada

La novetat d'aquesta edició és que en la gran majoria de capítols hi haurà un cameo sorpresa, tant per als nens com pels mateixos au-pairs. 

I ja sabem quins famosos protagonitzaran els cinc capítols de la temporada. A l'episodi d'estrena hi formaran part el Pep Plaza ('Polònia) i la Mariona Escoda  ('Eufòria').

Al segon episodi hi haurà Edu Esteve ('Eufòria') i Charlie Pee  ('L'última hora del matí de Catalunya Ràdio'). En el tercer, l'Elena Gadel ('Com si fos ahir' i 'Eufòria') i  Núria López ('Eufòria').

En el quart programa, Roger Coma  ('Com si fos ahir') i Juliana Canet ('XL') i, finalment, a l'últim capítol hi sortirà Toni Cruanyes ('TN Vespre') i Neus Rossel  ('El búnquer').

Imatge Juliana Canet amb micròfon
Juliana Canet, també serà una de les convidades. | Catalunya Ràdio

La polèmica del programa

Arran del programa, es va generar una forta polèmica l'estiu de 2021 per una broma sobre el castellà. Va succeir en el tercer capítol, quan el cangur era el famós Mag Lari. En una escena, el mag va aparèixer disfressat de calamar i passava de parlar en català a castellà, perquè  «així semblo més dolent».

Lari va ser acusat d'un delicte d'odi, però la denúncia no va arribar a més perquè la Fiscalia la va acabar arxivant.

D'altra banda, també hi va haver polèmica pel català  que parlaven els nens del programa, ja que segons comentaven alguns espectadors «haurien de treballar en l'aspecte lingüístic.».