Els germans Márquez

L’emotiva felicitació d’aniversari entre els germans Márquez

En el dia que fa anys Marc Márquez, el seu germà petit ha volgut dedicar-li unes paraules a les xarxes socials

El passat dimarts 17 de febrer, el pilot de MotoGP Marc Márquez complia 26 anys i el seu germà petit, Àlex Márquez, no va voler perdre l’ocasió per compartir una tendra foto familiar de quan eren petits a les seves xarxes socials, acompanyat de la frase «Una imatge val més que mil paraules! Feliç aniversari germanet».

Els seguidors dels dos germans no han esperat un minut per comentar la bonica fotografia amb comentaris de felicitacions, d’agraïment per compartir una fotografia tant intima inclús algunes bromes sobre la imatge.

Més aprop dels 30 que dels 20

Marc Márquez, per la seva banda, ha volgut agrair totes les felicitacions rebudes amb un petit vídeo on s’ha cantat a si mateix la típica cançó d’aniversari, i ha reflexionat que el temps passa ràpid: «Ja estem més a prop dels 30 que dels 20, però que hi farem». Per acabar explicant que venia d’una barbacoa familiar amb «menjar, pastís, el dos, el sis i algun regalet que ha caigut per aquí».

Enxampat per Barcelona amb la filla de Cayetano Rivera

L'aniversari del famós pilot arriba pocs dies després d'una polèmica foto, on se'l pot veure caminant per Barcelona, amb la filla de Cayetano Rivera. La parella va ser enxampada després d'haver gaudit d'un sopar romàntic a prop de la Diagonal. 

El que ha fet saltar les alarmes han estat unes fotografies publicades per la revista '¡HOLA!' on es confirma la relació.  En aquestes, es veu a Márquez i Rivera caminant junts pels carrers de Barcelonamentre ell l'agafa per la cintura. Lucía Rivera és filla biològica de l'actriu i model Blanca Romero, i adoptiva del torero Cayetano Rivera, després que ell l'adoptés un cop va contreure matrimoni amb la seva mare.