Octavi Pujades en un photocall

Les emotives paraules de l'actor Octavi Pujades a la seva filla: el seu millor dia

«Ahir no podies, però avui sí»

L'actor català Octavi Pujades ens té acostumats a mostrar-nos el seu dia a dia a través de les seves xarxes socials.

Durant els mesos de confinament, causats per la pandèmia del coronavirus, vam ser partícips de com Pujades va anar a viure a casa del seu pare Joan per ajudar-lo en tot el necessari.

Malauradament, el progenitor de l'actor va morir fa unes setmanes a l'edat de 92 anys. El diumenge 27 de febrer, l'intèrpret confirmava la seva defunció, causada per una llarga malaltia.

Ho va comunicar a través del seu compte d'Instagram, ja que, Joan, s'havia convertit en un home molt estimat per als seguidors del seu fill.

«Aquest migdia ens ha deixat el meu pare. Se n'ha anat a casa, on ell volia estar. En pau».

Afegint, «moltes gràcies a tothom per les mostres d'afecte que li heu donat per aquí, de les que era conscient i que li han alegrat els seus últims anys».

«Descansa, pare. T'estimo», va concloure. 

El divuitè aniversari de la seva filla

Aquest cop, però, les paraules de Pujades han sigut en un to més alegre, ja que ha felicitat la seva filla Alicia públicament amb motiu del seu divuitè aniversari.

«Avui compleixes 18 anys filla. Ja pots votar (important), pots anar a la presó i complir penes completes, et pots treure el permís de conduir (ai, Déu), pots comprar-te un pis (t'independitzes? Ja? Val. I ara?)».

Posant humor i a la vegada emotivitat ha seguit, «signar contractes, beure't la teva primera cervesa de manera legal (perquè serà la primera, no? Digues-me que sí), entrar al 'Moog' amb el teu carnet».

▶️ Barcelona inicia una nova etapa: Ja es pot entrar a la ciutat pel túnel de les Glòries

«I moltes altres coses que la llei marca que ahir no podies, però avui sí. El dret et legitima avui com a adulta, cosa que ja ets per a moltes coses i, per a unes altres, no tant... (i mai ho siguis del tot)».

Un consell de pare

Pujades, no ha volgut perdre l'ocasió per aconsellar a la seva filla, oferint-li un commovedor suggeriment.

«Un consell? Gaudeix de gom a gom d'aquesta edat, però no et despistis massa que encara et queden molts més anys i moltes, moltes coses per fer (i jo que ho vegi). T'ho diu el teu ancià pare, que encara està en procés».

Per acabar, «t'estimo, Lili. Per molts anys».