Una empresa de l'Anoia envia els seus productes a Sevilla des de la 'República de Catalunya'

L'empresa de construcció té la seva seu a Sant Martí de Tous

Imatge arxiu amazon
 Els paquets amb els materials de construcció es van enviar des d'una empresa catalana amb seu a Sant Martí de Tous | Cedida

Un ciutadà de Sevilla que estava caminant tranquil·lament pels carrers de la ciutat es va aturar, mogut per la curiositat, a veure els palets que hi havia apilats al costat de l'entrada d'un hotel. En ells va observar quelcom que el va deixar tan sorprès que va haver de fer una fotografia dels paquets per poder-les enviar al 'Diario de Sevilla'. 

Els palets els havia enviat una empresa de construcció amb seu a Sant Martí de Tous, a l'Anoia. Els materials de construcció estaven correctament empaquetats, ben apilats i disposaven de la seva etiqueta de remitent, focus d'atenció del ciutadà curiós, que indicava que els productes demanats s'havien enviat des de la «República de Catalunya». Així ho mostren les imatges que el mitjà sevillà va compartir a través de Twitter:

És un acudit?

La notícia es va fer pública el passat dijous 6 de juny al matí. Poques hores després, el 'Diario de Sevilla' rebia una trucada telefònica del propietari de l'empresa catalana de construcció no gaire content amb la informació publicada, segons informa el mitjà sevillà. Durant la trucada els va preguntar, molest, si la publicació es tractava d'un «acudit» i va afegir de forma contundent que «jo també ser fer acudits d'espanyols».


    • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

D'altra banda, el responsable de l'empresa va qüestionar als treballadors del diari que, periodísticament, haguessin considerat com a noticiós que al remitent aparegués 'República de Catalunya'. Des del mitjà sevillà es reafirmen i defensen que un fet així és noticiable i més en aquests moments, poques setmanes abans que finalitzi el judici del procés on hi ha «una intensa actualitat informativa respecte a Catalunya i les reivindicacions independentistes» asseguren.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari