Les empreses Amazon, Seur i MRW asseguren que segueixen repartint amb normalitat a Barcelona

El PP va mencionar que havien deixat de fer entregues en zones conflictives de la ciutat

BCN
Els repartiments de les empreses Amazon, Seur i MRW segueixen amb normalitat a Barcelona | Pixabay

Amazon, Seur i MRW han assegurat que el seu repartiment a la ciutat de Barcelona continua amb total normalitat i que, al contrari del que s'ha dit, no ha variat en absolut aquest estiu. Així ho expressen després que el PP mencionés, en una iniciativa al Congrés dels Diputats, que aquestes tres empreses havien deixat de fer entregues en zones conflictives de la ciutat.

Les tres empreses ho desmenteixen

Javier Calero, director general de MRW, ha dit que no hi ha hagut «cap esdeveniment» perquè l'empresa modifiqués el seu servei i que les entregues han continuat «com sempre», per aquest motiu remarca que des de l'empresa ho desmenteixen «totalment».

També l'empresa Seur ha volgut «desmentir aquesta informació» a través d'una nota de premsa on, a més, assegura que segueix «amb la seva activitat de repartiment habitual a tota Barcelona i Catalunya, donant serveis als seus clients tal com ho venia fent fins ara». Amazon, en un altre comunicat, també ha indicat que continua «operant amb total normalitat», tant en la ciutat comtal com en l'àrea del Besòs.

En la iniciativa parlamentària presentada aquest dijous pel PP al congrés, es demanava un reforç amb policies i guàrdies civils a Barcelona perquè, segons aquests, «la crisi de seguretat és tal» que empreses com Amazon, MRW i Seur «han deixat de realitzar repartiments en determinades zones de la ciutat». A més a més, arran d'això, els Mossos d'Esquadra han demanat a la població, a través d'una piulada, que no es comparteixin rumors falsos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari