Diversos bitllets de 20, 50 i 100 euros

Enhorabona! El català que s'ha fet milionari aquesta mateixa nit

El segon premi del sorteig també va caure a Catalunya

El sorteig de la Bonoloto celebrat aquest dilluns, 13 de juliol, va deixar un primer premi d'1,5 milions d'euros que ha vingut a parar a Catalunya. Concretament, un únic encertant de la combinació guanyadora 9, 11, 23, 26, 42 i 43, amb el complementari sent el 10 i el reintegrament el número 5, s'emportarà aquest premi.

L'afortunat és un veí d'Hospitalet de Llobregat que va segellar la seva butlleta a l'administració de Loteries número 22 de la ciutat, situada al carrer de Pareto, concretament als Encants del Mercat de Santa Eulàlia. En total, el guanyador s'embutxacarà una quantitat d'1.527.904,48 euros. 

Però aquest premi milionari no va ser l'únic que va caure a Catalunya amb aquest sorteig de la Bonoloto. Del segon premi, és a dir amb cinc números encertats de la combinació guanyadora, va deixar quatre encertants per tot l'Estat, un d'ells a Terrassa, al Vallès Occidental. 

Concretament, la butlleta es va segellar a l'Administració de Loteries número 16 de la ciutat, situada al carrer Rutlla, número 23. L'encertant d'aquesta butlleta s'emportarà un premi de 44.491,71 euros. Tres encertants més de tot l'Estat van encertar el premi: un a Badajoz, un a Astúries i un tercer que va comprar la butlleta a través de la pàgina web de Loterías y Apuestas del Estado

La sort somriu Catalunya en els últims sorteigs

El cert és que Catalunya ha sigut el destí de diversos premis de loteria des que van tornar a celebrar-se després del confinament per la crisi del coronavirus. 

Dissabte mateix, dia 11 de juliol, el primer premi de la Loteria Nacional va caure a la ciutat de Barcelona, concretament en una butlleta segellada a l'Administració de Loteries número 74, situada a la rambla de Catalunya, número 5.

El guanyador va emportar-se 60.000 euros juntament amb altres guanyadors de la resta de l'Estat. Altres premis iguals van caure a Múrcia, Àvila, Lugo, Madrid, Palència, València i a través de la seva pàgina web.

Dos dies abans, dijous dia 9 de juliol, un altre sorteig de la Loteria Nacional va deixar un primer premi a Calafell (Baix Penedès), amb una quantitat de 30.000 euros.

I a començaments d'aquest mes de juliol, concretament el sorteig del dia 4, la Primitiva  va deixar un premi de 643.563,35 euros que es va validar a l'Administració número 181 de Barcelona, al carrer Vilapicina, número 13. Un altre premi per la mateixa quantitat va anar a parar a Ciutat Reial.