Euromillones

Per no creure-s'ho: Guanya més de 80 milions d'euros amb l'Euromillones

La combinació que ha resultat guanyadora ha estat la formada pels números 8, 16, 42, 44 i 47, mentre que les estrelles han estat la 6 i la 7

Més de 80 milions d'euros. És el premi que s'ha emportat aquesta nit un afortunat a Espanya, gràcies al sorteig de l'Euromillones. I és que a Madrid, un únic encertant de primera categoria, ha aconseguit el premi gros del sorteig europeu. Ha estat concretament en la localitat d'Alcorcón, o, almenys, allí va ser segellat el bitllet, en l'Administració de Loteria número 13, al carrer dels Cantos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La persona que havia comprat el bitllet s'ha emportat un premi de ni més ni menys que 80.566.353 euros. La combinació que ha resultat guanyadora ha estat la formada pels números següents: 8, 16, 42, 44 i 47. I les estrelles han estat la 6 i la 7.

El pròxim pot de l'Euromillones serà ara de 17 milions d'euros. Així, Espanya suma un nou milionari des d'avui mateix. La sort ha tornat a somriure al nostre país. I és que cal recordar que aquest sorteig en l'àmbit europeu ha repartit ja grans quantitats de diners entre alguns dels nostres ciutadans.

Fa ben poc, exactament un mes, un altre afortunat s'emportava la quantitat de 43 milions d'euros, també de l'Euromillones.

L'afortunat va ser un veí de la Comunitat Valenciana, que va comprar l'únic bitllet encertant del premi de primera categoria. Va ser adquirit en una administració de la ciutat de Túria. En aquella ocasió el premi complet va ser de 43.704.037 euros. L'afortunat va ser un veí de la Comunitat Valenciana, que va comprar l'únic bitllet encertant del premi de primera categoria. Va ser adquirit en una administració de la ciutat de Túria. 

A més, va ser un premi que va arribar just després del gran Sorteig de Nadal que se celebra cada 22 de desembre a Espanya. Cal recordar que en la Comunitat de Madrid ja hi ha hagut sort altres vegades amb el premi gros de l'Euromillones, i és que, per exemple, en aquest 2020, un encertant es va emportar un dels premis més grans del sorteig a Espanya.

Els premis més generosos del sorteig a Espanya

Al febrer una persona es va emportar a la capital un premi de 130 milions d'euros. No es tracta del premi més gran de l'Euromillones mai repartit a Espanya, en canvi, sí que va ser un dels més elevats. Una quantitat més gran encara va caure a Parla l'any 2014, quan una persona es va fer amb més de 137 milions gràcies al sorteig.

A Espanya, el premi més gran que s'ha donat de l'Euromillones va deixar la quantitat de gairebé 200 milions d'euros per a un bitllet guanyador, concretament van ser 190 milions d'euros. Això va succeir l'any 2017, i va ser a Las Palmas, en la comunitat de Canàries.

Aquest 2020 es va repartir també un altre dels grans premis, en aquesta ocasió en la localitat de Mayorga, província de Valladolid, a Castella i Lleó. Encara que el premi no va ser tan gran com el de Canàries, un encertant es va portar també una boníssima quantitat de diners.

144 milions d'euros, és el premi amb el qual es va fer aquesta persona que va comprar el bitllet guanyador a l'estiu d'aquest passat any, concretament el mes de juliol. Així doncs, hi ha ocasions en què la sort sí que somriu a alguns ciutadans espanyols i l'Euromillones ha deixat ja diversos nous milionaris al país en els últims anys.