Xavi Hernández

L’enorme enrabiada de Xavi Hernández en el seu debut com a entrenador a la Champions Asiàtica

L’exblaugrana va esclatar d’ira quan l’àrbitre del partit va decidir no xiular un penal que hauria pogut estar clau perquè el seu equip s’endugués la victòria de l’encontre

El debut de Xavi Hernández com a entrenador a la Champions Asiàtica no ha estat, ni de lluny, tan bo com caldria esperar. I és que l’excapità del Barça va veure com se li escapava la victòria de les mans arran d’una errada de l’àrbitre, quelcom que va provocar que, fins i tot, el de Terrassa clavés una puntada de peu esporàdica en una ampolla que hi havia fora dels límits del terreny de joc.

Disputaven el primer partit de la Champions Asiàtica

Per posar una mica de context a la història, és necessari explicar que ahir es disputava un partit de la Champions Asiàtica que enfrontava l’Al-Sadd —equip que dirigeix Xavi Hernández— amb el Lekhwiya.

Així les coses, quan el partit estava a punt de finalitzar, els dos conjunts empataven 1 – 1. Va ser aleshores quan es va produir la jugada de la polèmica, en la qual l’Al-Sadd va resultar l’equip més perjudicat.

 

L’àrbitre no va xiular un penal a favor de l’Al-Sadd

I és que, justament quan s’estava produint l’última jugada del partit, un jugador del Lekhwiya va tocar la pilota amb la mà quan es trobava a l’interior de la seva àrea, una falta que està penalitzada amb la pena màxima: un penal.

Xavi Hernández
L’àrbitre no va xiular un penal a favor de l’Al-Sadd | CatalunyaDiari.com

 

Però, per algun motiu, l’àrbitre del partit va decidir no xiular-lo, de manera que l’Al-Sadd va veure com se li escapava la possibilitat de guanyar la disputa davant dels seus propis ulls. Quelcom que no va agradar gens a cap jugador, ni tampoc a Xavi Hernández.

Xavi Hernández es va endur una enorme enrabiada

Tal va ser l’enrabiada que es va emportar l’exjugador blaugrana que no va poder evitar clavar-li una puntada de peu a una ampolla que hi havia fora dels límits del terreny de joc. I, a conseqüència del xoc, la sabata de l’actual entrenador de l’Al-Sadd va sortir volant pels aires, deixant una imatge amb tints força còmics.

Però no només això, ja que el terrassenc no va parar de proferir queixes airades fins que va abandonar el terreny de joc, tal com es pot veure en un vídeo extret de les xarxes socials. 

També et pot interessar...