Piqué

Piqué diu que estaria «encantat» que tornés Neymar

El jugador va respondre ahir a diverses preguntes durant la roda de premsa

Gerard Piqué va respondre ahir a les diverses perguntes dels periodistes durant la roda de premsa prèvia al duel amb el Nàpols i, a més de sobre la Lliga i la Champions, va ser preguntat per la situació de Neymar,  la seva coninuïtat i el seu possible retorn al FC Barcelona. Una situació de la qual el jugador ha volgut donar la seva opinió.

Piqué estaria «encantat» que tornés

El capità blaugrana, i també un dels millors amics del brasiler, va respondre sobre les possibilitas de tornar a compartir camp amb el seu amic.  «Estaria encantat de tenir-lo aquí, tot i que ha de ser Neymar qui es manifesti» va expressar i ha admès «clar que parlem amb ell. Tampoc és oportú dir sobre què parlem» i ha volgut remarcar que són converses privades: «No puc dir més». «És un grandíssim jugador, que coneix el vestuari, la ciutat i el club», i ha apuntat que, tot i que ell estaria «encantat» que tornés, però suposaria una «operació molt complicada».

Piqué també va aprofitar per parlar del gran nivell de la plantilla blaugrana,  i referint-se a Neymar ha dit: «És jugador del PSG i la plantilla que tenim ara és prou important per optar a tots els títols». A més ha assegurat que els nous fitxatges «aporten un nivell molt elevat, que ens ajudarà a afrontar les competicions» assegura el capità del primer equip del FC Barcelona.

També et pot interessar...