Piqué durant la roda de premsa

Piqué diu que podrien llençar la Lliga i la Copa però «ens agrada fer les coses bé»

El capità blaugrana ha explicat els objectius en la roda de premsa prèvia al partit amb el Nàpols

Gerard Piqué ha parlat a la roda de premsa prèvia al primer partit del Barcelona contra el Nàpols en la seva minigira pels Estats Units. El capità del FC Barcelona ha volgut repassar alguns temes sobre l'actualitat de l'equip, des del nivell de la plantilla blaugrana, Griezmann i fins i tot ha deixat anar un comentari dirigit al Madrid.

Sobre la Champions

El central ha afirmat que, tot i que l'objectiu és la Champions no poden perdre de vista La Lliga, el seu primer objectiu, i la Copa «s'ha de voler guanyar-ho tot però tocant de peus a terra. Guanyar La Lliga sempre és el primer objectiu perquè indica regularitat i bona temporada».  No obstant això, el blaugrana assegura «clar que hi ha ganes de guanyar la Champions, però sabem que és difícil i cal ser realistes», ja que les grans expectatives després poden deixar a la gent una «sensació agredolça» com va passar la temporada passada.

La Lliga com a primer objectiu

Durant la roda de premsa també ha lamentat la devaluació de La Lliga, «és un èxit únic guanyar vuit d'onze lligues. Mai ho havíem fet en la història» i destaca que més en una com l'espanyola, la qual és de les més potents del món. «Potser no es valoren tant perquè les guanyem amb quinze o vint punts d'avantatge» expressa el jugador, i apunta a la possibilitat que se'ls hi resti valor a l'haver estat «molt superior a la resta» durant molt de temps. 

«Podríem centrar-nos amb la Champions i llençar La Lliga i la Copa com fan alguns, però a nosaltres no ens agrada jugar a la ruleta russa» assegura el capità blaugrana, llençant una petita pulla a l'equip merengue,  i conclou: «Aquí ens agrada fer les coses bé, posar com a base La Lliga i arribar bé a l'últim tram de temporada».

 

El nivell de la plantilla i Griezmann

Piqué també ha aprofitat per parlar del gran nivell de la plantilla «els fitxatges aporten un plus. Es veu que aporten un nivell molt elevat, que ens ajudarà a afrontar les competicions» assegura. A més a més, ha assegurat que el que va passar l'any passat amb nou fitxatge, Griezmann, «no importa», ja que ara «està amb nosaltres».

També et pot interessar...