ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

L'actor Jordi Sánchez: «Ara s’ha d’anar amb compte amb tot perquè tothom es pot ofendre»

El conegut intèrpret de 'La que se avecina' i 'Plats Bruts' torna a l'Aquitània Teatre per protagonitzar Kràmpack, la seva 'òpera prima'
Jordi Sánchez protagonitzarà novament Kràmpack, l'obra que es va estrenar fa gairebé 25 anys | Cedida

 

El conegut actor de 'La que se avecina' i intèrpret del tan icònic Lopes de 'Plats Bruts', Jordi Sánchez, ha sigut protagonista de l'entrevista de RAC1, amb motiu de la tornada de la seva 'òpera prima' Kràmpack, estrenada fa quasi 25 anys.

 

Sánchez actuarà sota la direcció de Pep Anton Gómez i serà company d'equip d'Àlex Ferré, Mikel Iglesias, Jaume Casals i Lídia Casanova —quatre noves cares en el món del teatre. El guió, per la seva banda, no tindrà gaires canvis significatius; només les referències a les divises actuals, que llavors eren pessetes, o comentaris que aleshores podien ofendre al públic.

 

Pocs canvis per por l'ofensa de l'audiència

Tots dos, actor i director, coincideixen que hi ha canvis que no s'han dut a terme per por a les xarxes, on «s'hi amaga tothom per dir-te de tot». En la mateixa línia, Sánchez veu positiu emprar la comèdia per poder parlar de segons quins temes i assegura que tant l'Antonio Recio com el Josep Lopes, els seus personatges més coneguts, ho compleixen rigorosament.

 

En un món on es creu que sentir-se ofès és sinònim de tenir raó, Sánchez i Gómez aprofiten l'ocasió per realitzar noves propostes teatrals i audiovisuals i, sobretot, 'trencar el mite' emprant la comèdia

 

També et pot interessar...