Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu d'uns joves practicant 'botellón'

Enxampen 60 persones fent 'botellón' a Catalunya en plena tercera onada

Els agents han identificat els assistents, els han fet controls d'alcoholèmia i han obert algunes actes per incomplir les restriccions

Imatge d'arxiu d'uns joves practicant 'botellón'
Enxampen 60 persones fent 'botellón' a Catalunya en plena tercera onada | Europa Press

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei i els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest dissabte un 'botellón' amb una seixantena de participants. La festa il·legal s'ha fet a l'esplanada de Castell Ciuró, on la policia ha trobat 23 vehicles aparcats. Els agents han identificat els assistents, els han fet controls d'alcoholèmia i han obert algunes actes per incomplir les restriccions derivades de la pandèmia de la covid-19.

La Guàrdia Urbana de Barcelona localitza una festa clandestina en una perruqueria

Aquesta, però, no ha estat l'única festa il·legal que ha desallotjat la policia en les últimes hores. Durant el dia d'ahir, es va fer públic que la Guàrdia Urbana de Barcelona havia localitzat una altra celebració clandestina, aquest cop en una perruqueria situada al districte de Nou Barris, a Barcelona. Concretament, l'establiment es troba al número 21 del carrer de Joan Riera.

Arran dels fets, el cos policial va procedir a denunciar una vintena de persones per múltiples incompliments de les restriccions de mobilitat i de les mesures d'higiene contra la Covid-19. Els agents es van desplaçar fins a la zona pels voltants de les 3.20 hores, i els assistents van intentar fugir per un pati interior en ser descoberts per la Guàrdia Urbana.

Quelcom semblant va passar en una casa rural de Bellestar, a la comarca de l'Alt Urgell, on els Mossos d'Esquadra van detectar i denunciar un total de 23 joves de nacionalitat francesa que estaven celebrant una festa. En aquest sentit, i tal com va explicar el cos policial a través de Twitter, també es va dur a terme una proposta de sanció al propietari de la casa rural.