La ministra d'Educació, Isabel Celaá, enxampada a l'avió

Enxampen la ministra Isabel Celaá en un avió just després de l'estat d'alarma a Madrid

Ha agafat un vol direcció Bilbao

La ministra d'Educació i FP del govern espanyol, Isabel Celaá, ha estat enxampant agafant un vol just després que el consell de ministres hagi aprovat l'estat d'alarma a Madrid. Les fotografies de la ministra s'han fet virals a les xarxes socials. Segons explica El Mundo i tal com detallen fonts del seu equip,

Celaá es trobava aquest dijous a Bilbao, on té la seva residència habitual, quan va patir una indisposició. El seu metge de confiança de la ciutat li ha aconsellat que se sotmeti quan més aviat millor a una revisió mèdica.

Malgrat això, la ministra va decidir desplaçar-se a Madrid aquest divendres per participar en la reunió extraordinària del Consell de Ministres. Després ha agafat l'avió per anar al metge i la seva previsió és tornar aquest dissabte a la capital per participar a la celebració de la Festa Nacional d'aquest pròxim dilluns 12 d'octubre.

 

Reaccions a les xarxes socials

Concretament, la ministra ha estat enxampada en el vol UX 7153 Madrid-Bilbao d'Air Europa que sortia a les 14.45 de l'aeroport Adolfo Suárez i ha aterrat a Bilbao a les 15.50. Poc després, a les 16.50 hores, el BOE ha decretat l'estat d'alarma a Madrid. Per tant, tècnicament la seva sortida s'ha realitzat abans de la prohibició de sortir de la ciutat. Malgrat això, les fotografies han generat tota mena de comentaris i crítiques a les xarxes socials.