Erick Murillo, el DJ que es va fer famós pel hit 'I like to move it', ha mort

El famós DJ d''I like to move it move it' mor en estranyes circumstàncies

El conegut artista Erick Morillo ha estat trobat mort al seu domicili

El DJ Erick Morillo, conegut a nivell mundial per l'èxit musical de 1993 'I like to move it', ha mort aquest dimarts, 1 de setembre, als 49 anys a Miami Beach. La web 'TMZ' s'ha posat en contacte amb la policia de Florida i ha pogut assegurar que el cos ha estat trobat aquest matí però les causes i circumstàncies de la mort de l'artista encara es desconeixen.


Nascut a Nova York l'any 1971, va començar molt aviat a fer-se un lloc pel seu talent i als 11 anys ja punxava la música en festes locals, noces i festes de graduació a Cartagena d'Índies, a Colòmbia, on es va mudar durant la seva infància. La seva manera de combinar diversos estils el va convertir en un gran referent, i en 1992 ja va obtenir un disc de platí amb 'Mou-lo'.

Poc més tard, coneixeria Marc Anthony, i va començar a sonar en totes les discoteques del món sota el segell Strictly Rhythm. El seu major èxit arribaria l'any 1993 amb 'I like to move it', una cançó que va arribar al lloc 89 de la llista Billboard Hot 100 i al cinquè lloc en l'escalafó a Regne Unit.

Morillo, arrestat amb càrrecs d'agressió sexual

El tema va ser utilitzat en milers d'anuncis publicitaris i va sonar també en la pel·lícula 'Madagascar' el 2005. Entre els seus grans premis també figuren el de millor DJ de House en els Premis DJ i tres victòries com a millor DJ internacional.

Morillo va ser arrestat fa algunes setmanes a Miami amb càrrecs d'agressió sexual. La suposada víctima va denunciar que havia anat amb ell a casa seva després de treballar com a DJ en una discoteca però que ella va rebutjar les seves proposicions sexuals.

Després d'aquest incident, ella va marxar a casa seva a dormir, i hores després es va despertar despullada amb Morillo, també desputllat, al seu costat. Diferents mitjans locals van assegurar que el músic va quedar en llibertat el passat 6 d'agost.