Imatge d'arxiu d'una persona pagant amb targeta de crèdit

L'escandalós compte en un restaurant per a 4 persones

Els quatre comensals haurien begut un total de 136 chupitos i quinze cerveses

Amb el relaxament de les restriccions i l'arribada de la primavera, ens apeteix gaudir d'un bon restaurant amb amics i família. Afortunadament, els locals tornen a obrir les portes i a omplir les taules amb comensals, però sempre respectant les normes sanitàries que segueixen vigents. Així doncs, podem dir que l'hostaleria ja s'està recuperant.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El compte viral

Sovint, les reunions socials acaben amb una llarga sobretaula amb chupitos i dolços. Però heu pres mai 136 chupitos? Aquesta xifra ha causat un gran enrenou i s'ha fet viral a les xarxes socials amb una imatge que mostra el tiquet del local.

Així doncs, segons el tiquet, un grup de quatre persones han consumit 136 chupitos -34 chupitos per cap-amb 15 cerveses per escalfar. Els usuaris d'Instagram s'han sorprès davant aquesta bogeria i el responsable de la publicació ha detallat: «El compte de quatre persones, només per curiositat m'agradaria saber com van sortir del local», escriu @Soycamareroo.Són moltes les incògnites sobre aquest assumpte, ja que, a l'apartat 'serveis' apareix un número que podria canviar la història; un '15', que no se sap si es refereix a la quantitat de comensals.

L'aigua Prémium

La realitat és que aquesta no és la primera vegada en què el compte d'un restaurant es fa viral a Internet. En aquesta ocasió, 'la broma' va sortir massa cara i el motiu no va ser l'alcohol, sinó l'aigua. «En aquest cas vaig mirar la carta de plats, en la qual no apareixen les begudes, i vaig demanar 'una ampolleta d'aigua'. Quan vaig anar a pagar vaig veure els sis euros. He estat en altres restaurants de Dani García i en llocs similars i crec que mai havia pagat aquest preu: 12 euros el litre d'aigua», explicava un dels implicats.


L'ampolla protagonista era 'Water Numen, aigua mineral natural Prémium', procedent de les Muntanyes de Toledo, que es pot trobar en grans magatzems per només 1,95 euros. Faustino Muñoz Soria, sommelier, encarregat de fer classes sobre aigua a l'Escola d'Hostaleria de Barcelona, assegura que «des del meu punt de vista és normal. Fa anys, van apostar per un mercat alt i això ho van aconseguir amb un disseny bonic de l'ampolla, amb l'envàs, però el contingut és tou, hiposòdic, amb una mineralització molt feble. És una aigua senzilleta, que des del meu punt de vista no està entre les aigües prèmium. No m'entusiasma, però el preu no em sembla car tenint en compte el lloc on es pren», explica per a l''ABC'.