Pep Guardiola al camp del Manchester City

L'escàndol que esquitxa Pep Guardiola: una nit de passió amb una actriu

Pep Guardiola no es creu el que ha passat

Pep Guardiola no sap què ha fet malament. El Manchester City sembla que salta d'un escàndol a l'altre. Si no els provoquen la gerència, els provoquen els jugadors.

Fa poc va sortir absolt d'un judici amb la UEFA pel fair play financer. I no podem oblidar el cas de Benjamin Mendy, que està en presó preventiva en un centre de màxima seguretat. Per sort, aquest escàndol és menor.

Recentment, un episodi amorós ha provocat que una de les estrelles del Manchester City pugui perdre la seva parella.

Els bons costums mai canvien

Jack Grealish sempre s'ha vist envoltat de polèmiques. No és la primera vegada que l'anglès surt a les portades de les revistes per alguna cosa extraesportiva. El 2015 ja se'l va veure dormint pels carrers de Tenerife, en estat d'embriaguesa i amb un paquet de tabac al costat.

Jack Grealish jugant un partit de la Champions
Semblava que aquests últims anys Jack Grealish s'havia calmat, però no | Europa Press

Ara, la seva vida fora del futbol ha tornat a esquitxar-lo. A més, el que ha passat podria afectar la relació que té des de l'adolescència amb Sasha Attword.

El cas és que una estrella del reality britànic 'The Only Way Is Essex' ha declarat que va estar a la vila de Grealish. Es diu Chloe Brockett i té 21 anys.

Brockett i Grealish es van conèixer a Míkonos, on tots dos havien anat de vacances. «El Jack i jo érem a Míkonos al mateix lloc i a la mateixa hora», assegura la jove al diari 'The Sun'.

«Jo no sabia qui era fins que el vaig veure jugar amb la selecció a l'Eurocopa», ha seguit dient. Segons ella, es van conèixer en una discoteca que es diu Toy Room.

Pep Guardiola de braços plegats al camp del Manchester City
Guardiola no es creu el que ha passat | GTRES

És més, Chloe ha explicat que Jack se li va acostar per a parlar, que no li va fer cap comentari per a lligar i que s'ho van passar molt bé junts. Després d'això, Grealish la va convidar a la seva vila i ella va acceptar la invitació.

Aquestes paraules van ser subscrites per un testimoni que va parlar amb 'The Sun'.

La trobada entre Chloe Brockett i Jack Grealish va tenir lloc després de l'Eurocopa, competició en què Sasha, la parella de Jack, el va estar animant des de la grada i en què Anglaterra va perdre la final.

I, per si els seus fans no estaven prou enfurismats, Jack va acabar reconeixent que se n'havia anat al llit amb Chloe, cosa que encara els va fer enfadar més.

Després del viatge a Mikonos, l'anglès es va deixar veure amb Sasha a Dubrovnik, i va deixar clar que la seva parella confia plenament en ell.

No hi ha resposta per part del futbolista

Chloe Brockett s'ha pronunciat sobre l'afer que va tenir amb el jugador del Manchester City. «És una gran persona i un futbolista fantàstic. Els desitjo el millor, a Sasha i a ell».

Òbviament, no s'ha donat a conèixer la versió de Jack Grealish. El club on treballa ja està embolicat en prou polèmiques com perquè en sorgeixi una altra.

A més, Grealish no està sent el millor jugador de la plantilla, ni de bon tros. El futbolista va fitxar pel Manchester City l'estiu del 2021 per cent milions de lliures, és a dir, 118 milions d'euros. S'havia establert com un dels millors jugadors de la Premier, i Pep Guardiola el volia a l'equip.

La veritat, però, és que encara no s'ha adaptat a l'equip ni a l'estil de joc. Així doncs, estar embolicat en escàndols el pot perjudicar. Si la premsa ja qüestiona els minuts que juga, unes declaracions polèmiques el podrien lapidar.

Caldrà estar atents a si la parella ha superat aquest sotrac. Sempre han portat la relació en privat i només han fet publicacions de tots dos a les xarxes socials en dates especials.

Tenint en compte la vida fora de l'esport tan agitada que porta, ja veurem si aquest any el futbolista fa bondat i no es posa en embolics.