El Gran Teatre del Liceu es converteix en un 'Escape Room'

Tots aquells que vulguin resoldre 'l'Enigma Puccini' ja poden reservar la seva plaça en aquesta experiència única

El Gran Teatre del Liceu ha sorprès a tothom anunciant la posada en marxa d'un Escape Room. L'òpera i la música de l'escenari deixen pas a una nova aventura on el misteri i el marc incomparable d'aquest edifici històric seran els grans protagonistes; la millor manera de redescobrir un espai únic i en un registre totalment diferent del que ens té acostumats.

D'aquesta manera, el Liceu pretén oferir una manera diferent de conèixer els seus espais i racons, per sobretot,  arribar a nous públics que puguin descobrir o redescobrir aquest element patrimonial únic, de la manera més entretinguda possible. Seixanta minuts vertiginosos en què dos equips competiran per resoldre l'Enigma Puccini i alhora, poder escapar a temps del majestuós edifici.

L'Enigma Puccini, a la recerca del final de 'Turandot'

L'empresa especialitzada Missionleak serà l'encarregada de gestionar aquest  Escape Room pioner i únic al món, amb una proposta atrevida que no deixarà de banda el context cultural on es troba. I és que segons ens havia explicat la Història de la música, el gran compositor Giacomo Puccini va morir l'any 1924 deixant inacabada la seva òpera 'Turandot'; un fet que es posa en dubte en aquesta aventura, on  els aspirants competiran per trobar la part fins ara desapareguda.

Així doncs, grups d'entre quatre i vuit persones competiran contra el temps i la resta d'aspirants, en  un joc constant de pistes i misteris per aconseguir una plaça a l'Ordre dels Trinitaris, coneixent així el secret de l'Enigma Puccini i poder sortir abans que acabi el temps de la immensitat del Gran Teatre del Liceu.

Tot plegat  una oportunitat única per gaudir de tot un monument del patrimoni català en un vessant desconegut fins ara; en grup d'amics o en família, les entrades ja estan disponibles a la pàgina web de Missionleak, on es pot reservar plaça per als dies 21, 28, 29 i 30 de desembre, i el 6, 13, 18 i 19 de gener, a l'espera que s'anunciïn noves dates les pròximes setmanes.

El Gran Teatre del Liceu es converteix en un Escape Room
El Gran Teatre del Liceu es converteix en un Escape Room | Cedida