Una escola envia una nena cap a casa pel seu pentinat

Els professors de Poppy Leigh, de 13 anys, li van dir que no tornés fins que no se l'hagués tret

Nena britànica amb pentinat d'arbre de Nadal
Poppy Leigh estava encantada amb el seu pentinat d'arbre de Nadal | Cedida

Poppy Leigh només volia celebrar l'últim dia de classes abans del Nadal d'una manera diferent. És per això que aquesta nena britànica de 13 va decidir fer-se un pentinat amb forma d'arbre de Nadal. El problema és que els seus cabells no van agradar gaire als seus mestres que la van enviar a casa i li van dir que no tornés fins que no se l'hagués tret. 

La seva mare ha lamentat l'actitud dels docents: «Només volia fer les coses una mica més emocionants. Poppy sempre està jugant amb els seus cabells». I és que ella mateixa havia demanat permís a la seva mare: «Puc pentinar-me així per anar a l'escola?, sembla un arbre de Nadal», explica 'Metro'.

Una nena sense complexos

És una llàstima que els professors no entenguessin una simple broma de Nadal, sobretot del molt treball que li va costar a Poppy. «Va embolicar el seu cabell dins una ampolla d'aigua buida i em va dir que li poses els llums», explicava la seva mare.

També confirma que a la nena no li va importar gens el que penses la gent d'ella: «Va agafar el tramvia des de Benchill com cada dia», fent el trajecte de 20 minuts a la seva escola, la Manchester Health Academy.  

Finalment, mare i filla no entenen l'actitud del centre quan una de les mestres els va dir que lluïa «fantàstica». El director, Keven Green, justificava la decisió dient que tenen «grans expectacions» sobre l'uniforme i que els alumnes saben que s'han «de centrar en l'estudi i en aprendre». Conclou que és una «estudiant magnífica i, encara que, era un pentinat molt creatiu, era inapropiat». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari