La confiança d'una funerària de llarg recorregut

La importància de la funerària en l'últim adéu

La importància de la funerària en l'últim adéu

En totes les societats s'han establert diferents tipus de rituals per a acomiadar als sers estimats per sempre, quan arriba el moment de l'últim adéu. Encara que siguem plenament conscients que la mort és part de la vida, la inclinació que sentim fa que mai resulti fàcil. Dur a terme actes públics en honor del mort ajuda als familiars i persones mes pròximes a superar millor el tràngol, gràcies al suport social i a l'acceptació de la pèrdua.  

Acomiadar-se d'un ser estimat sempre és difícil. Quan arriba el moment, a vegades després d'una malaltia, a vegades sense previ avís, mai s'està prou preparat. Davant la defunció, tan sols queda suportar el duel de la millor manera possible, amb l'ajuda de familiars i amics. Empreses com Interfuneraries fan tot el procés mes senzill amb els seus serveis funeraris de barcelona i cada vegada són més els usuaris que contracten aquests serveis online, per a dedicar-se de ple al comiat del ser estimat. 

L'auge dels serveis de funeràries a Barcelona via online  

Gràcies a empreses com la referenciada, Interfuneraries, gestionar via internet aquest tipus de tràmits és molt més pràctic per a aquelles persones que estan passant per aquest dur tràngol. Hi ha els qui encara es resisteixen als canvis, però la gent jove prefereix sens dubte buscar en Google per algú que s'encarregui d'aquests serveis abans que fer-ho en una guia telefònica. Simplement navegant per internet, es pot trobar tota la informació que es necessita, perfectament detallada i amb totes les opcions possibles.    

És un pas evolutiu d'aquests serveis en l'era digital que es viu en l'actualitat en tots els sectors, absorbint a poc a poc tots els àmbits de la vida quotidiana, incloent el decés. Alguna cosa que era impensable fa unes dècades, ara és habitual. I si es pensa fredament, molt més pràctic, perquè són moments de recolliment en els quals preferim no haver de comunicar-nos massa, especialment amb desconeguts.

Tenint en compte que es tracta d'una prestació que es converteix en necessitat quan un familiar mor, no és d'estranyar que hagi tingut tan bon acolliment en l'entorn digital. Veurem els avantatges que representa contractar els serveis funeraris online a Barcelona.

Avantatges de contractar els serveis funeraris online

Tots els beneficis que s'associen a la realització de diferents tràmits per internet poden relacionar-se directament amb la contractació dels serveis funeraris. A més, per tractar-se de moments tan delicats, els avantatges cobren una altra dimensió, perquè s'agraeix que tot el procediment sigui el més senzill i íntim possible.

En primer lloc, destacarem l'avantatge que totes les gestions poden ser fetes immediatament després de la defunció, sense esperes perquè no són hores apropiades, per exemple. Aquest factor és molt valuós quan la mort ocorre de manera inesperada de tal forma  que els familiars puguin estar tranquils, sabent que tot està baix control i en mans expertes. Tan sols hauran de connectar-se a internet i contractar el servei en una empresa com Interfuneraries.

En segon lloc, els usuaris d'aquestes prestacions valoren molt positivament l'assessorament sense haver de desplaçar-se a parlar amb cap empleat. En aquesta mena de webs es troben perfectament detallats tots els treballs oferts, amb la majoria de preguntes freqüents respostes. En qualsevol cas, i si l'usuari té alguna pregunta particular, pot utilitzar les diferents vies que ofereixi l'empresa per a donar informació, ja sigui amb algun telèfon gratuït, mitjançant xat, missatgeria instantània o correu electrònic.

Aquesta informació a la qual es té accés en internet, des de la privacitat de la llar i sense pressions externes, té associada un altre avantatge més. Es tracta de la total llibertat per a triar el tipus de cerimònia o ritual que li hagués agradat al difunt o que és el desig dels seus familiars. I és que en aquests moments és molt fàcil deixar-se portar per terceres persones, com per exemple l'empleat de la funerària, i no es té el cap fred per a a pensar el que realment es vol o es necessita.

La confiança d'una funerària de llarg recorregut

Interfuneraries és una funerària tradicional, un referent a nivell nacional que va ser fundada en 1885 a la ciutat d'Àvila. Des del seu origen fins a l'actualitat, la companyia ha crescut i s'expandit per tota la geografia nacional, oferint serveis funeraris de qualitat, i ara adaptant-se als nous temps i les exigències que l'era digital demanda.

Malgrat tractar-se d'una organització de llarga tradició, Interfuneraries aposta per la innovació, tant en els serveis prestats com l'assessorament per a les famílies. En aquest sentit, Internet és el nou canal on tota la població es mou més còmodament.

Interfuneraries compta amb un equip de professionals que ofereixen un ajuda i assistència exquisida a les famílies, que es caracteritza per tenir un tracte pròxim, humà i immediat, garantint les necessitats que els familiars més reunits puguin tenir.

Tal com aquesta empresa afirma sobre els seus valors en el seu web: “Entenem la visió de Interfuneraries com el somni compartit que ens anima cada dia a créixer i a dedicar els nostres esforços a cuidar de les famílies. Aprenent dels nostres errors i innovant per a no fallar, per a estar a l'altura. Fent-ho de manera única, per vocació. Atrevint-nos a ser diferents".