Primer pla d'Espartac Peran

Espartac Peran, de TV3, confirma la notícia que ningú esperava: «Avui estem tristos»

El programa tindrà novetats de cara a la temporada vinent

Els programes de TV3 encaren la recta final de la temporada. Encara que no serà fins a la tercera setmana de juliol, coincidint amb l'especial de les eleccions generals espanyoles, des de la corpo ja ho tenen tot a punt per a afrontar les diferents novetats i canvis.

Aquesta setmana ha estat decisiva. S'ha estrenat el nou programa de Xavier Sala-i-Martín, nous episodis de l''Ofici de viure' de Gaspar Hernández, i el tancament de temporada del 'Zona Franca', entre altres.

Fa uns dies els avançàvem que l''Atrapa'm si pots', el concurs de Llucià Ferrer i Espartac Peran estrenarà nou horari. A partir del 3 de juliol, emetran el programa de dilluns a divendres a les 19:15h, prenent el relleu a l''Està passant', de Toni Soler.

Aquesta, però, no és l'única novetat, segons ha informat el presentador del programa, Espartac Peran, el programa estrenarà un plató nou.

L''Atrapa'm si pots', d'estrena

Fins ara, l''Atrapa'm si pots', el concurs produït per The Mediapro i dirigit per Espartac Peran i Llucià Ferrer, es realitzava des d'un plató de la ciutat de Saragossa, aprofitant que l'espai s'emetia a la cadena autonòmica valenciana i de l'Aragó.

Per no haver de construir un plató idèntic i així reduir els costos de producció, els presentadors i els concursants es desplaçaven fins al plató de la ciutat de Saragossa per gravar el programa. 

Ara, el mes de setembre, estrenarà un nou plató a Barcelona, a partir del mes de setembre. Un fet que facilitarà la feina als presentadors i als concursants, els quals havien de desplaçar-se amb AVE.

«Deixem molts amics»

En un comunicat a les xarxes socials, Espartac Peran ha confirmat la decisió de la corpo. «Després de 4 anys de fer l'Atrapa'm a València i Saragossa arriba el moment de fer-lo a Barcelona!», ha indicat.

«Deixem molts amics que ens han acompanyat en aquest viatge. Ara, toca fer-ne de nous a partir del setembre!», ha indicat acompanyant el missatge amb una imatge de l'equip on, fins ara, era el plató. 

Amb tot, el programa seguirà el mateix format, encara que s'espera que ho faci amb una imatge nova dins d'un plató de Barcelona. Aquest, no serà l'únic que estarà d'estrena. El 'Planta Baixa', d'Agnès Marquès, també comptarà amb un plató completament renovat, encara que l'espai de la durada es vegi reduït dràsticament. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!