Manel Vidal i Joel Díaz al 'Zona Franca' de TV3

Espectacle tristíssim de 8tv amb Joel Díaz, Manel Vidal esclata: «Sou subnormals?»

El programa 'El Circ' presentat pel periodista Frank Blanco va organitzar un espectacle sobrepassant tots els límits

La cadena de televisió 8tv no sap com intentar rascar un grapat de dades d'audiència. El cert és que, tot i els intents de reformular l'equip en alguns programes com 'El Fax de 8tv', les audiències no milloren i, ara, s'han proposat fer un pas més, aprofitant la polèmica del programa 'Zona Franca' de TV3amb Joel Díaz i Manel Vidal.

Un pas que, des d'un punt de vista objectiu, frega el ridícul i sobrepassa  certs límits. Fet que no s'hauria de permetre. D'aquesta manera, el programa 'El Circ', mai millor dit, presentat per Frank Blanco ha fet enfadar a Joel Díaz i a alguns dels seus companys i amics pel que va passar aquest dimarts passat. 

En primer lloc, Blanco va fer un intent des del plató d'invitar a Joel Díaz a treballar a 8tv. De fet, des del compte de Twitter de la cadena ja van fer una crida on manifestaven que volien a tot l'equip del 'Zona Franca' a la cadena privada de Catalunya. «Sí, volem a Joel Díaz, Manel Vidal i tot l'equip a 8tv. Puta censura és un bon nom?».

Es van presentar a casa de Joel Díaz

En no obtenir resposta i no contents amb això, es van plantar a casa de Joel Díaz amb un reporter i una càmera en directe. Un espectacle dantesc que no va rebre masses bones crítiques. «Si en Joel no ve aquí, nosaltres anem a casa d'en Joel», manifestava Blanco en un intent fallit de causar alguna mena de gràcia entre el públic. 

I dit i fet, així va ser. Díaz, com era d'esperar, no va aparèixer i el seu amic i company Manel Vidal, va esclatar a través de les xarxes socials. «Però, que sou subnormals?», deia Vidal visiblement molest amb tot el que estava passant. I és que tot aquest trist enrenou de 8tv, feia vergonya aliena.

Blanco, que es va assabentar d'aquesta resposta durant l'emissió, no va tardar a contestar. «No m'esperava aquesta resposta. Nosaltres fem entreteniment i humor. Però entenem que potser la teva línia vermella estant al costat de la casa de Joel Díaz ha estat massa per a tu. Jo tinc la meva línia vermella i tu tens la teva, no passa res».

Així, definia aquesta actuació com intentar fer «entreteniment i humor». Presentar-se al domicili d'algú sense el seu consentiment amb una càmera gravant en directe i un periodista amb una carxofa intentant aconseguir alguna declaració sucosa es pot definir de mil maneres menys amb les paraules entreteniment i humor. Té de tot menys gràcia.

Joel Díaz i Manel Vidal en contra de TV3

L’humorista Joel Díaz va anunciar ja fa uns dies que deixava de presentar el programa ‘Zona Franca’ de TV3 després de l’acomiadament de Manel Vidal. «Plego arran de la decisió presa per la direcció de TV3 d'apartar del programa a Vidal, una decisió que considero injusta i inacceptable», va declarar a través del seu compte de Twitter.

I continuava dient, «tant en el fons com en la forma en què s'ha pres i comunicat», va concloure. A més, Magí Garcia, guionista del programa, també va anunciar que plegava. TV3 i la productora Atomic Beat Media van acomiadar de mutu acord a Vidal, col·laborador habitual del programa, per una broma amb el PSC i l'esvàstica.

«S'han traspassat els límits», van indicar fonts de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) com a justificació de la mesura. Amb tot, Díaz va assenyalar que plegava, però que esperava que l’equip que ha estat fins ara al ‘Zona franca’ «tingui l'oportunitat de seguir treballant i que TV3 s'esforci per fer-ho possible».

Després de l’anunci, Manel Vidal va manifestar que no té gaire valor que ho digui ell perquè és el seu amic, però va assenyalar a través de les xarxes socials que «no ha vist mai ningú posar el coll (en tots els sentits) com ho ha fet en Joel amb aquest programa». Tot plegat, una polèmica marcada per la censura. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp