Imatge de l'equip de la primera temporada d'Eufòria

L'esperat programa de TV3 ja té data d'estrena: tot el que se sap de la segona edició

Torna un dels programes amb més èxit de TV3

Ja hi ha data pel retorn d'un dels programes amb més èxit de TV3. Sí, parlem d''Eufòria', el concurs musical que va emetre la temporada passada la seva primera edició i que no va passar gens desapercebut pels espectadors.

L'arribada d'aquest espai ara fa tot just un any a la graella va ser tot un repte per la cadena catalana, que decidia apostar per un públic més jove i acostumat a consumir una altra mena de formats diferents de la televisió.

I dit i fet. Les audiències es van disparar i 'Eufòria' va arribar a recollir un 25,7% de quota a la semifinal, amb una mitjana de 805.000 espectadors. Ara, es preveu que aquest èxit es mantingui amb aquesta segona edició que està a punt d'estrenar-se a TV3.

Torna 'Eufòria' el 23 de febrer

El pròxim dijous, 23 de febrer ha estat la data escollida pel retorn d''Eufòria'. Després de l'emissió aquests mesos de l'spin-off 'Eufòria Dance', ara 16 nous concursants tornaran a preparar-se cada setmana una cançó per defensar-la a la gala.

No obstant això, en els dos primers programes s'emetran les proves de les més de 2.300 persones que es van presentar els càstings. La primera gala s'emetrà el 10 de març a les 22.05 hores.

Pel que fa a les novetats, el més destacable és el nou escenari, amb una capacitat de més de 250 persones. També s'ha apostat per fer més contingut per les diferents xarxes socials, Instagram, TikTok o Twitch, on s'emetran dia a dia els assajos i contingut exclusiu del programa. Uns vídeos que, a més, es podran veure durant les gales.

A més, 'Eufòria' ha presentat dues cares noves per aquesta nova edició, l'actriu Paula Malia, la nova coach d'interpretació, i la compositora i pianista Clara Luna, que serà la professora de veu.

D'altra banda, Marta Torné i Miki Núñez tornaran a posar-se al capdavant d''Eufòria', com també repetiran Daniel Anglès, encarregat del disseny de les actuacions, Albert Sala, el coreògraf, o Jordi Cubino, el productor musical del programa. Del jurat, de moment, només s'ha confirmat la presència d'Elena Gadel i Lildami.

Tot i que encara no coneixem la identitat dels nous concursants, no falta gaire per tornar a gaudir amb 'Eufòria', que promet ser tot un èxit com la temporada passada.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!