Imatge de l'Espluga de Francolí

L’Espluga de Francolí ofereix una entrada combinada per visitar dos dels atractius de la localitat

L’entrada conjunta inclou la visita al Museu de la Vida Rural i a la Fassina Balanyà, dos espais visitables de l’Espluga que estan situats a pocs metres de distància

Des del passat mes d'agost, l'àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Espluga i el Museu de la Vida Rural ofereixen una nova modalitat d'entrada combinada que inclou la visita lliure al Museu de la Vida Rural i la visita semi guiada al museu de l'antiga fàbrica d'aiguardent de la Fassina Balanyà.

Els dos recintes estan separats només per uns metres de distància, pel que la proposta d'aquesta entrada combinada complementa l'experiència al municipi.

L'entrada té un preu de 6 € per als adults, és gratuïta fins als 18 anys. Es pot adquirir de manera presencial en qualsevol dels dos museus i també a través del web del Museu de la Vida Rural i de Turisme de l'Espluga.

Amb aquesta iniciativa es vol incentivar els turistes a conèixer aquests dos espais culturals que mostren als visitants la ruralitat i les activitats tradicionals del camp del nostre país.

L'entrada combinada inclou la visita lliure al Museu de la Vida Rural i semi guiada a la Fassina Balanyà, dins el seu horari d'obertura.

En el cas del Museu de la Vida Rural  aquest és de dimarts a dissabte de 10.30 a 18.30 h i els diumenges de 10.30 a 14 hores. I en el cas de la Fassina Balanyà  el seu horari d'obertura és de dimarts a dissabte de 10.30 a 13.30 hores i de 16 a 18 hores i els diumenges i festius està obert de 10.30 a 13.30 hores.

Exterior del Museu de la Vida Rural
Imatge de l'exterior del Museu de la Vida Rural | Turisme Espluga de Francolí