L'estanc que ha venut el primer premi de la Grossa revela qui ha estat l'afortunat

La propietària sospita que els cinc números han anat a parar a un mateix comprador

La propietària de l'estanc Maria Àngels Morata al costat de la Grossa el 31 de desembre del 2020
Maria Àngels Morata ha venut cinc números del primer premi de la Grossa de Cap d'Any | ACN

El 31 de desembre del 2020 serà un dia molt recordat per aquells afortunats a qui la sort els ha somrigut aquest dijous amb algun premi del sorteig de la Grossa de Cap d'Any. Part del primer premi de la Grossa ha caigut a Barcelona on la propietària de l'estanc de la vila de Gràcia, Maria Àngels Morata, no s'ho acabava de creure.

«No m'ho creia fins que el representant m'ha insistit i m'ha dit que ja estava de camí, que vindria amb cava», ha explicat Morata al mitjà 'TOT Barcelona'. La propietària no ha pogut seguir el sorteig perquè està sola atenent la botiga i no ha donat l'abast i, per això, no s'ho creia quan el seu representant de Loteries de Catalunya li ha trucat per donar-li la bona notícia.

La Maria Àngels ha venut cinc números del primer premi de la Grossa de Cap d'Any i, segons ha assenyalat a diversos mitjans, té la sospita que tots cinc els ha repartit a una mateixa persona. De confirmar-se la seva sospita l'afortunada o afortunat s'hauria endut ni més ni menys que un milió d'euros.

En aquest sentit, Morata ha explicat al mitjà citat anteriorment, que «fèiem el número amb el client, per Internet. Ell em trucava, em deia alguns números en què volia que acabés, i jo l'acabava de completar amb números a l'atzar». És per aquest motiu que sospita que es tracta només d'una persona perquè «segurament el número premiat el vam fer nosaltres mateixos i seria molt estrany que li donés el mateix número a diferents persones».

Aquest ha estat el segon any que l'establiment de Maria Àngels Morata ha participat en el sorteig de La Grossa, ja que fa poc més d'un any que va fer-se càrrec d'aquest gran estanc de la vila de Gràcia. És per això que ha declarat que s'espera que aquest fos un any «tranquil» però, finalment, l'acabava sent l'encarregada de repartir un gran premi. Un fet que segur que ha omplert d'il·lusió a Morata que fa molt de temps que es dedica a vendre loteria.

El primer premi de la Grossa de Cap d'Any cau a Barcelona i Parets del Vallès

Barcelona i Parets del Vallès han estat els dos municipis catalans on ha caigut el primer premi de la Grossa de Cap d'Any. El número protagonista ha estat el 35.208 amb un primer premi de 200.000 euros, per cada euro jugat es guanya 20.000 euros.

El 35.208, però no ha estat l'únic premiat, ja que els números anterior i posterior al primer premi també reben 2.000 euros mentre que aquells que coincideixin amb les quatre últimes xifres han guanyat mil euros. Les butlletes on les tres xifres darreres han coincidit amb el número premiat portaven 250 euros i si només coincidien les dues últimes, 35 euros. En tractar-se del primer premi, aquelles persones amb bitllets que han acabat en 8 podran recuperar els 10 euros jugats.

Durant el matí d'aquest dijous s'han repartit més premis i és que el segon, dotat amb 65.000 euros, ha tocat a Tàrrega i Parets del Vallès amb el número 52.588 mentre que el tercer, el 47281 amb 30.000 euros, s'ha venut a Figueres, Tortosa i Reus.

Un dels quarts premis, dotats amb 10.000 euros, s'ha venut a Barcelona (20.864) i l'altre, el 20.805, a Solsona. Els tres cinquens premis, amb 5.000 euros, han tocat a Mollerussa (56.263), Lleida (81.267) i Sant Vicenç de Montalt (01.733).


Comentaris

envia el comentari