YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El número 35208, guanyador del 1r premi de la Grossa de Cap d'Any: 200.000 euros

Loteries de Catalunya posa a disposició dels afortunats múltiples formes per a cobrar els premis

Una altra imatge promocional de La Grossa de Cap d'Any amb un dècim a la mà
El sorteig de la Grossa de Cap d'Any ha estat presentat per Marc Giró i Laia Ferrer | Loteries de Catalunya

El sorteig de la Grossa de Cap d'Any és un altre dels moments d'aquesta darrera jornada del 2020. El primer premi, per un valor de 200.000 euros, ha recaigut en el número: 35.208. Les butlletes guanyadores han estat venudes a Barcelona i Parets del Vallès i per cada euro jugat es guanya 20.000 euros.

Els números anterior i posterior al primer premi rebran 2.000 euros, la coincidència amb les quatre últimes xifres guanyaran mil euros, si coincideixen les tres darreres 250 euros i si són les dues últimes 35 euros. A més, els bitllets que acabin en 8 com el primer premi recuperaran els 10 euros jugats.

 

La resta de premis

El número 52.588 ha estat agraciat amb el segon premi, dotat amb 65.000 euros el bitllet, i s'ha venut a Tàrrega i Parets del Vallès. D'altra banda, el tercer premi, dotat amb 30.000 euros per bitllet, s'ha distribuït a Figueres, Tortosa i Reus.

El quart premi estava format per dos números dotats amb 10.000 euros. El primer quart premi ha estat el 20.864 i s'ha venut a Barcelona. L'altre, el 20.805, s'ha venut a Solsona. Finalment, hi ha hagut tres cinquens premis de 5.000 euros el bitllet. El 56.263 s'ha venut a Mollerussa, el 81.267 a Lleida i el 01.733 a Sant Vicenç de Montalt.

Cal destacar que també tenen premi les terminacions dels vuit números guanyadors -quatre, tres i dues últimes xifres; els números anterior i posterior de cadascun d'ells, i es tornaran els diners a tots els bitllets acabats amb l'última xifra del primer premi.

Com es poden cobrar els premis?

Les persones que hagin obtingut un premi de fins a 1.000 euros podran demanar a qualsevol punt de venda autoritzat una transferència directa al seu compte bancari, que es farà efectiva en un termini aproximat de 48 hores. Tots els establiments de la xarxa comercial de Loteries de Catalunya podran pagar premis en metàl·lic fins a 120 euros, mentre que els premis a partir de 50 euros es podran cobrar en qualsevol oficina de CaixaBank.

En el cas dels bitllets guanyadors adquirits per Internet, els premis es rebran directament en el moneder del compte del jugador en la web i, en cas que l'import sigui superior als 600 euros, directament en el compte bancari que es va facilitar en el moment del registre en la web de Loteries de Catalunya. Tots els premis es podran cobrar fins al 31 de març de 2021 en la seu de Loteries de Catalunya presentant el bitllet original de la Grossa de Cap d'Any.


Comentaris

envia el comentari