Estat Islàmic comparteix quatre vídeos subtitulats al castellà

Els terroristes es dirigeixen als «llops solitaris» que no dominen l'àrab i els animen a atemptar arreu del món

Estat Islàmic fa una crida perquè els «llops solitaris» d'arreu del món se sumin a l'acció terrorista i cometin atemptats sense miraments. Segons ha avançat 'La Razón', el Daesh ho fa amb quatre vídeos subtitulats en castellà, per tal d'arribar als fidels espanyols i llatinoamericans que no dominen l'àrab.

«Un turment per als enemics»

Furat Media ha compartit un nou vídeo on els islamistes radicals criden els musulmans a sumar-se a la «caravana il·luminada» i demana als combatents de tot el món que s'uneixin al Califat de l'ISIS per continuar la guerra. En el comunicat, els jihadistes anuncien el seu pla per implantar un «sistema alcorànic pur» que serà «misericordiós» per als fidels, però un «un turment per als enemics».

D'altra banda, la Fundació Al Hayat i la Fundació Adnaj, ambdues afins al Daesh han fet públics tres vídeos més, on s'insta a cometre atemptats si no es vol rebre el «càstig de Déu». Els islamistes ordenen «aixecar-se i venjar-se, saciant ganivets tallant venes» i afegint proclames com «la meva aspiració és una mort gloriosa» o «juro per Déu que no tinc por de morir».

Davant d'aquesta amenaça, els experts insisteixen que el fet que hagin utilitzat el castellà i especialment, que els missatges hagin estat proclamats per un terrorista d'origen marroquí, posen l'Estat espanyol en el punt de mira

També et pot interessar...