Daesh tindria «cèl·lules dorments a l'espera de tornar a operar» segons fonts de l'exèrcit

Els militars adverteixen que en cap cas s'ha d'abaixar la guàrdia en territori espanyol

Daesh tindria «cèl·lules dorments» repartides per l'Estat, segons fonts de l'exèrcit | cedida

Segons han apuntat alguns membres de l'exèrcit espanyol, Daesh podria mantenir diverses cèl·lules dorments preparades per actuar. Els militars adverteixen que no s'ha d'abaixar la guàrdia tot i la destrucció del califat a l'Orient Pròxim, ja que segueix actiu com a grup terrorista arreu del món.

El general Waldo Barreto, el comandant Jorge Ginés Acero i el tinent coronel José Maria Laiz van fer una visita oficial a la ministra de defensa, Margarita Robles, per informar de la situació dels soldats espanyols que segueixen formant part de l'exèrcit internacional a l'Iraq, per tal de combatre el terrorisme al seu lloc d'origen.

«En condicions de tornar a operar»

Tal com va avançar 'El Español', la cúpula militar de l'exèrcit espanyol a l'Iraq va ser contundent a l'hora d'afirmar que actualment s'estan «establin cèl·lules dorments en tota la zona nord de l'Iraq», amb l'objectiu de fer-se forts per «estar en condicions de tornar a operar» el més aviat possible.

En aquest sentit, es va posar sobre la taula la necessitat de posar en valor la tasca d'entrenament i assessorament que fa l'exèrcit espanyol a la zona, i es va alertar a la ministra que en cap cas s'ha d'abaixar la guàrdia en territori espanyol; ja que podrien intentar actuar en qualsevol moment.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari