Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una dona maneja el comandament a distància davant del televisor, i al cercle, el logo de Movistar

Movistar reacciona en conèixer el que molts pensen i llança una cosa inèdita a l'estiu

Movistar decideix reduir el preu d'un dels seus serveis perquè els usuaris no se'n vagin a altres companyies

Fa uns dies Movistar sorprenia tothom amb una notícia que ha passat una mica desapercebuda. Es tractava del llançament d'una nova tarifa de Movistar Plus+ per només 9,99 euros al mes.

Aquesta oferta està disponible per a clients de qualsevol companyia. Implica una reducció de quatre euros respecte de la tarifa anterior (4,01 euros per ser exactes). L'única diferència amb el pla de 14 euros és la pèrdua de continguts a 4K/UHD.

Per a molts valdrà la penes. A més, arriba al moment perfecte, just després que hagi acabat la temporada de futbol. La postura de Telefónica d'obrir la plataforma de televisió a clients de qualsevol operador ha estat molt encertada. Així s'ha pogut comprovar durant els darrers mesos amb uns magnífics resultats.

Botiga de Movistar amb clients i bitllets
Movistar vol evitar una sagnia de clients a l'estiu | E-Noticies

Movistar torna a posar el client al centre de tot

Movistar Plus+ es presenta com una proposta molt atractiva. Per 9,99 euros al mes podeu accedir a més de 80 canals i un ampli catàleg de continguts sota demanda.

Això inclou una estrena de cinema al dia, totes les sèries i programes de producció pròpia, un partit de Primera, de Segona i de la Champions cada jornada. Però també es recull un altre contingut d'allò més interessant.

A més, la plataforma permet dues reproduccions simultànies des de qualsevol ubicació dins de la Unió Europea. També compta amb funcions avançades com "Últims 7 dies", descàrrega de continguts per veure sense connexió, enregistraments, control del directe i creació de perfils.

Muntatge d´una persona davant de la televisió amb un comandament i la imatge d´uns amics gaudint
El final de la lliga de futbol provoca aquest descens en el preu | Proxima Studio

Un dels grans inconvenients d'aquesta modalitat era el preu: 14 euros al mes és més del que costa la majoria de les plataformes de streaming. Però Movistar ha solucionat aquest problema: ara, si estàs disposat a prescindir de certs continguts a 4K/UHD, podràs pagar 9,99 euros al mes.

Això suposa un estalvi considerable: 119,88 euros a l'any davant dels 168 euros a l'any del pla de 14 euros. I una cosa molt important: sense permanència, pots pagar el primer mes i cancel·lar si no t'agrada. Potser 14 euros fos massa per fer una prova, però per 9,99 euros més d'un sí que s'ho plantejarà.

Movistar perd els principals atractius

Alguns podrien argumentar que la rebaixa arriba just quan s'ha acabat un dels seus grans atractius. Això inclou les temporades de futbol i de bàsquet, i quan està a punt de perdre un dels seus estendards, La Resistència de Broncano. És cert, però precisament per això és un bon moment per rebaixar-ne el preu.

Per menys de 10 euros, a la majoria no li importi quedar-se a l'operador encara que es perdi pel camí cert contingut. Es pot dir que l'estratègia de Movistar ha estat encertada. Sobretot amb vista a l'estiu, que és quan més canvis d'operadors se solen produir.