Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una botiga d'Orange des de fora, i un home amb un mòbil amb gest d'alegria

Orange planta batalla amb el servei exclusiu a Espanya: 'El més ràpid'

Orange ofereix als seus clients la possibilitat de tenir una millor connexió a Internet per menys del que creus

Orange ha llançat una novetat que promet revolucionar la manera com ens connectem a internet. És la fibra Orange infinity 10 GB, una opció que ofereix la velocitat de fibra més ràpida del mercat.

Aquest servei està dissenyat per a aquells que busquen la màxima eficiència i rapidesa en la connexió a internet. Ve, a més, acompanyat de diversos avantatges que ho fan destacar davant de la competència.

La Fibra Orange Infinity 10 GB és una connexió de fibra òptica que ofereix una velocitat de fins a deu gigabits per segon. Això vol dir que podràs gaudir d'una connexió ultraràpida, ideal per a llars amb múltiples connexions alhora. Ja no hauràs de preocupar-te per la lentitud de la xarxa quan tots a casa estan fent servir internet.

Imatge de fons d´un portàtil i un router en un menjador i una altra imatge d´una dona amb gest preocupat davant d´un ordinador
Aquesta oferta d'Orange permetrà que els vostres dispositius vagin més ràpid | Getty Images

Orange detalla tot el que inclou

Per aprofitar al màxim aquesta velocitat, Orange ha introduït el Router Livebox Orange Infinity amb Wifi 6E. Aquest router és gairebé tres vegades més ràpid que els models anteriors amb Wifi 5.

A més, permet diverses connexions, sense que la velocitat es vegi afectada. Això és especialment útil a les llars on s'utilitzen tant smartphones, com tablets, ordinadors i televisors intel·ligents.

Un altre avantatge del servei és el Servei Wifi Premium amb repetidor Wifi 6. Aquest repetidor assegura que tindràs una connexió estable a qualsevol racó de casa teva, fins i tot si el router està en una altra habitació. Ja no hauràs de preocupar-te per les zones mortes de wifi a casa teva.

Orange també ofereix un excel·lent suport al client. Des de la configuració inicial dels vostres dispositius fins a l'assistència tècnica 24/7, sempre tindreu ajuda disponible. A més, el servei inclou dues visites a domicili a l'any per resoldre qualsevol problema que puguis tenir.

Muntatge amb el logo d'Orange i una persona amb un mòbil a la mà de fons
Aquest servei d'Orange es presta per 5 euros més al mes | Getty Images

Avantatges per al client d'Orange

Des de només 5 euros addicionals al mes podeu gaudir d'aquest avantatge. Es tracta d'una cosa molt valorable per part dels que es passen tot el dia connectats amb Orange.

Màxima velocitat en tots els dispositius

Amb la Fibra Orange Infinity 10 GB, podràs gaudir de la màxima velocitat a tots els teus dispositius al mateix temps. Això és ideal per a famílies nombroses o per a aquells que tenen molts dispositius connectats.

Streaming en 4K i descàrregues instantànies

Si ets amant del cinema i les sèries, aquest servei et permetrà fer streaming a 4K en diverses pantalles sense cap problema. A més, podràs descarregar continguts pesats a l'instant, cosa que és perfecta per als que necessiten grans arxius ràpidament.

Teletreball eficient

Per als qui treballen des de casa, la Fibra Orange Infinity 10 GB ofereix una connexió ràpida i estable. Podràs descarregar i pujar fitxers grans sense esperes i accedir a eines corporatives de manera eficient.

Jocs en línia sense latència

Els gamers també es beneficiaran d'aquest servei. La baixa latència i el retard mínim asseguren una experiència de joc fluida, permetent desafiar jugadors de tot el món sense problemes de connexió.

Videotrucades d'alta qualitat

Si fas videotrucades amb freqüència, la Fibra Orange Infinity 10 GB et permetrà fer-ho a la màxima qualitat, sense talls ni degradació a la comunicació.