Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge amb una imatge de fons d'una oficina del SEPE i una persona dient 'ok'

Les ofertes de feina del SEPE a què pots optar si no tens estudis

El SEPE s'enfoca a facilitar l'accés a la feina per a persones amb diferents nivells d'experiència i de formació

Sense estudis i buscant feina? El SEPE (Servei Públic d'Ocupació Estatal) t'ofereix una solució. Amb una àmplia gamma d'ofertes de feina, aquest organisme públic facilita l'accés al mercat laboral per als que no tenen formació acadèmica.

Des de feines en sectors diversos fins a llocs d'administratiu, el SEPE té alguna cosa per a tothom. Et desglossem les millors ofertes de feina disponibles i com les pots aprofitar, fins i tot sense un títol al teu currículum.

Fotomuntatge amb una imatge de fons d?una oficina del SEPE i al capdavant una dona treballant d?administrativa en una rodona vermella
Les ofertes del SEPE són d'administratiu | SEPE, Getty Images, nortonrsx

Les feines sense estudis que ofereix el SEPE

El SEPE és la principal agència d'ocupació a Espanya, encarregada de gestionar i promoure la col·locació de treballadors a diferents sectors.

A través del seu portal "Empléate", el SEPE publica diàriament noves ofertes d'ocupació que no requereixen experiència ni estudis previs. Aquest portal és una mina d'or per a aquells que cerquen feina sense requisits d'educació formals.

Ofertes de treball administratiu

Un dels sectors amb més demanda de treballadors és l'administratiu. Tot i que tradicionalment es pensa que aquests llocs requereixen formació específica, el SEPE ofereix nombroses vacants que no exigeixen estudis previs.

Aquestes vacants, que sumen un total de 2.493, estan dirigides a diversos sectors professionals, des de la gestió de departaments fins a llocs a call centers i oficines especialitzades en finances i gestió tributària.

Oficina d'ocupació del SEPE a l'exterior
Un dels sectors amb més demanda de treballadors és l'administratiu | SEPE

Una de les posicions disponibles és Auxiliar Administratiu en Desembussos Henares SL. Aquest lloc ofereix una jornada completa amb un horari intensiu de 9:00 a 17:00 i un salari anual de 17.000 euros. És ideal per als que busquen estabilitat laboral amb un horari definit.

A La Alberca, Embutidos Eusebio SL busca un Administratiu. Aquest lloc no requereix estudis formals, però sí que cal tenir més de sis mesos d'experiència i tenir un carnet de conduir tipus B.

A més, és important residir a prop del lloc de treball. El salari ofert és de 22.000 euros anuals i l'horari és negociable, cosa que permet més flexibilitat laboral.

A Madrid, Satelcom Telecomunicaciones SL ofereix una posició d'auxiliar administratiu. Les responsabilitats inclouen la gestió d'arxius, atenció telefònica i la planificació i control de parts de treball.

Imatge de fons d'un cartell d'una oficina del SEPE amb una dona amb gest d'aprovació
El SEPE ofereix alguns llocs de treball pels quals no és necessari tenir estudis | Europa Press, andres barrionuevo lopez

Per a aquest lloc no es requereixen estudis, però sí que s'exigeix una experiència mínima de sis mesos i coneixements en inserció laboral. El salari és de 12.915 euros anuals.

Una altra oportunitat interessant és la d'Administratiu per a una Oficina de Registre de la Propietat a Eivissa. Encara que en aquest cas sí que es requereix tenir almenys un batxillerat, no cal experiència prèvia.

Aquesta feina demana tenir habilitats en mecanografia i un coneixement bàsic d'informàtica. A més, és imprescindible el domini del català, tant en la seva forma parlada com escrita. El salari per a aquest lloc també és de 17.000 euros cada any.

Finalment, Serveis de Col·laboració Integral SLU cerca un Administratiu per a Recaptació Tributària. Aquest lloc requereix més de sis mesos d'experiència i estudis de Formació Professional (FP) en Tècnic Superior d'Administració i Finances. El salari per a aquesta posició és de 14.875 euros anuals.