Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'un tiquet d'euromillones

Euromillones busca la persona que ha guanyat 130 milions i encara no ho sap

Euromillones intenta localitzar l'últim guanyador

L'Euromillones deixa cada setmana algun nou milionari a Europa. Val a dir que les matemàtiques no enganyen i que les opcions de sortir de pobre són mínimes. En concret hi ha 1 entre 139.838.160 possibilitats.

Tot i això, hi ha moltes persones que no perden l'esperança, com és el cas de l'últim afortunat. Va aconseguir emportar-se un premi de 130 milions d'euros. Tot i això, és possible que encara no sàpiga que li ha canviat la vida per sempre.

De moment, no se'n sap res. No ha reclamat els diners que li corresponen com a guanyador de l'Euromillones. L'únic que ha transcendit és que es tracta d'una butlleta segellada al Regne Unit.

Dues persones comprant loteria
El guanyador d'Euromillones va comprar el seu tiquet al Regne Unit | Europa Press

És un dels països, juntament amb Espanya, França, Suïssa, Portugal, Irlanda, Luxemburg, Àustria i Bèlgica que participen al sorteig. El nou milionari va fer ple, ja que va encertar els cinc números i les dues estrelles. Ara disposa d'un període de tres mesos per reclamar-ho.

Es pot dir que comença el compte enrere per identificar l'afortunat. No se sap si encara no se n'ha assabentat, ha perdut la butlleta o simplement no té pressa per cobrar-la.

Euromillones
L'Euromillones deixa nous milionaris cada setmana | Pixabay

La combinació guanyadora que el pot convertir en milionari va ser la composta pels números 3, 25, 38, 43 i 49. Les estrelles van ser el 3 i 7.

El portaveu de Camelot, la companyia que gestiona els jocs de loteries al Regne Unit, va voler referir-se al tema. «Quina nit tan increïble per a un sol posseïdor d'una butlleta que s'ha endut l'increïble pot de 109 milions de lliures», va dir. Amb el canvi de moneda es traduirien a 130 milions d'euros.

Va fer una crida per trobar tan aviat com sigui possible el premiat amb el pot de l'Euromillones. «Instem els jugadors a revisar les seves butlletes i trucar-nos si creuen que són els guanyadors d'aquesta nit», va apuntar Andy Carter.

S'ha generat molta expectació al voltant de l'afortunat. Però més enllà de posar-li nom, el que interessa en realitat és conèixer si el cobrarà o no.

Els que no hagin tingut sort recentment tenen la possibilitat de tornar a jugar aquest dimarts 8 de febrer. Aquesta vegada es posa en joc un pot de 17 milions. Una xifra llunyana dels 130, però també pot ajudar a salvar l'economia d'algú.

Els guanyadors del premi no sempre han acabat bé. Són molts els que van confessar que el cobrament de tants milions els va acabar arruïnant la vida. Van gastar més del que tenien i això els va conduir a la fallida.

Una situació que es repeteix més sovint del que pensem a causa de la mala administració de la fortuna obtinguda.

Euromillones: així es juga a Espanya

L'Euromillones és un dels sorteigs amb més atractiu per al públic espanyol. Resulta molt senzill jugar i per només 2,5 euros un pot obtenir una gran quantitat de diners. Cal marcar cinc números entre l'1 i el 50, a més de dues estrelles entre l'1 i el 12.

El premi més important el rebrà el que encerti tots els números. També hi ha 12 categories més que acaben rebent compensació. Hi ha diverses combinacions que et poden fer guanyar diners en funció dels números encertats de la combinació, a més de les estrelles.

Cal no oblidar-se'n d'El Millón, un altre dels premis que es contemplen al sorteig. L'últim que va recaure a Espanya va anar a parar a Zamora el 4 de febrer passat.

Cada setmana l'Euromillones deixa un grapat de nous milionaris a Europa, molts d'ells al nostre país.